Nissin MG10 + Air-10S Canon
Nissin MG10 + Air-10S Canon
627,99

Nissin MG10 + Air-10S Canon

627,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin MG10 + Air-10S Canon

Nissin MG10 +Air-10S

De Nissin MG10 + Air-10S is een pakket met daarin de Nissin MG10 reportage flitser + Air 10s Commander kit. De Nissin MG10 is een uitstekende toevoeging aan het Nissin Air System (NAS). Deze high-end TTL systeemflitser, met richtgetal 80 (ISO 100, 200mm) en een bereik van 24-200mm, is voorzien van een aangename handgrip die zowel links- als rechtshandig te gebruiken is. De MG10 is in combinatie met de meegeleverde Nissin Air 10S Commander draadloos aan te sturen tot een afstand van 30 meter.

De Nissin MG10 is voorzien van een 8x AA batterij magazijn. De oplaadtijd bedraagt 3,5 seconden en met volle baterijen kan de MG10 zo’n 200 keer flitsen. De voeding wordt naast voor het flitsen ook gebruikt voor de stroomvoorziening van de motor gestuurde zoomkop. De kop beweegt fysiek mee wanneer je in- en uitzoomt met jouw lens en past zich zo automatisch aan de brandpuntsafstand aan.

Nissin Air 10s Commander

De Nissin Air 10s is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van de Nissin Air System radiografische TTL-flitssturing via de 2.4GHz frequentie. In combinatie met de Nissin MG10 is het nu heel eenvoudig om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting. Alle Nissin flitsers ondersteunen High Speed Synchronisatie. De TTL-commander kan door het Nissin Air Systeem meerdere geschikte flitsers tegelijk aansturen. Daarnaast beschikt het systeem over flitsbelichtingscorrectie in 1/3 stops tot 1/256 van het vermogen.

Nissin Air System TTL-systeem

De MG10 is geschikt voor het gebruik van de Nissin Air System radiografische TTL-flitssturing. Het gebruik van de MG10 met de NAS-functie maakt het gemakkelijk om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. De Air 10s ondersteunt functies als rode-ogen reductie, slow-sync en high-speed flitssynchronisatie. Een ideaal systeem voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op loctie.

De MG10 is geschikt voor de meeste Sony DSLR camera's. De flitser is bruikbaar met het Canon E-TTL en E-TTL II flitssysteem, het Nikon i-TTL en iTTL-BL flitssysteem, het Sony ADI/P-TTL systeem en de Fuji en 4/2 TTL systemen. Ook is het mogelijk om de MG10 als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers.

Specificaties
Merk Nissin
Type flitser Reportageflitser
Diepte 145 mm
Hoogte 210 mm
Breedte 80 mm
Gewicht 975 gram
Geschikt voor merk Canon
Richtgetal 80
In- en uitzoomen flitser Automatisch
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie min (graden) -7
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 3.5
Recycletijd min (sec) 2.8
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 8
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin MG10 + Air-10S Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice