Nissin Commander Air 10s - Canon
Nissin Commander Air 10s - Canon
174,95

Nissin Commander Air 10s - Canon

174,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 58,32 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin Commander Air 10s - Canon

Nissin Commander Air 10s, de veelzijdige flitsbesturing

De Nissin Commander Air 10s is een veelzijdige draadloze TTL commander waarmee je meerdere Nissan Air System compatibele flitsers of Air R receivers aan kunt sturen. Door het radiografische systeem kun je een afstand van maar liefst 100 meter overbruggen.

Degelijk en slim

Nissin is in de loop de jaren uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van cameraflitsers voor spiegelreflexen en systeemcamera's. De degelijk uitgevoerde systeemflitsers combineren gebruiksgemak met veel power en slimme mogelijkheden. Nissin levert ook veelzijdige toebehoren zoals accusystemen en draadloze flitsbesturingen, zoals deze Air 10s commander. Deze draadloze flitsbesturing is ideaal voor onder meer strobisme en creatieve flitsopstellingen.

Radiografische techniek

De Air 10s is ontwikkeld voor het Nissin Air System (NAS), een draadloos besturingssysteem van NAS-flitsers via radiografische 2.4GHz-techniek. Radiografische besturing heeft de nodige voordelen ten opzichte van infraroodtechniek. Het bereik is maar liefst 100 meter, je hebt geen last van storend zonlicht en er hoeft geen directe zichtlijn te zijn tussen zender en ontvanger.

Je kunt onder meer Nissin Di700A of i60A flitsers aansturen. Zodra deze flitsers (draadloos) verbonden zijn met de Air 10s commander kun je alle functies via de Air 10s master unit instellen. Het kiezen van een van de vier kanalen volstaat om maximaal acht flitsers per kanaal aan te sturen. De commanders zijn elk specifiek ontworpen voor een cameramerk, maar je kunt wel Air 10s commanders en Nissin flitsers voor verschillende camera's door elkaar heen gebruiken. Het koppelen van een Air 10s voor bijvoorbeeld Nikon aan een i60A flitser voor Canon werkt dus probleemloos.

Compatibiliteit

De Nissin Air 10s ondersteunt Nikon i-TTL, Canon E-TTL en E-TTL II, Sony ADI/P-TTL plus de TTL-systemen van Fujifilm en Micro Four Thirds, waardoor hij compatibel is met alle spiegelreflexen en systeemcamera's van deze merken. Functies als flitsen op het tweede sluitergordijn, flitscorrectie, rode ogen reductie en slow-sync worden volledig ondersteund en bij sommige camera's kun je zelfs flitsen tot 1/8.000s, zodat je het systeem ook als invulflitslicht kunt gebruiken.

Doordachte functies

Nissin heeft een aantal doordachte functies ontwikkeld, zoals de TTL Memory Function waarbij de Air 10s de instellingen van een opstelling onthoudt en na een druk op de knop omzet naar handmatige instellingen, een enorme tijdbesparing bij strobisme-fotografie. De Open-modus biedt de mogelijkheid om meerdere Air 10s commanders te koppelen aan dezelfde groep flitsers, waardoor je de flitsers niet steeds aan de commander hoeft te koppelen als je van camera wisselt. De commander beschikt over een microSD-slot voor toekomstige firmware updates.

Specificaties
Merk Nissin
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 8
Groepen 8
Bereik (meter) 100
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin Commander Air 10s - Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice