Nissin Commander Air 1 Micro Four Thirds
Nissin Commander Air 1 Micro Four Thirds
76,00

Nissin Commander Air 1 Micro Four Thirds

76,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin Commander Air 1 Micro Four Thirds

Nissin Air 1 Commander afstandsbediening

Nissin heeft de Commander Air 1 speciaal ontwikkeld voor het gebruik van het Nissin Air System radiografische TTL-flitssysteem via de 2.4GHz frequentie. In combinatie met een Nissin filtser met NAS-functie of andere flitser + Air R Receiver is het nu heel simpel om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra jouw flitser is verbonden met de Commander Air 1, worden alle functies direct door de Air 1 master unit gecontroleerd. Je hoeft alleen nog maar de juiste groep te selecteren: A, B of C. De aansturing wordt dan volledig overgenomen door de Nissin Air 1 commander unit.

Volledig compatible met Micro Four Thirds

De Nissin Commander Air 1 voor Micro Four Thirds is geschikt voor alle systeemcamera's met het Micro Four Thirds systeem. Het NAS-flitssysteem is bruikbaar met de 4/3 TTL flitssturing. Ook is het mogelijk om een Nissin Di700A of i60A als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de Commander Air 1 creatieve functies zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie afhankelijk van het model camera tot wel 1/8000 sec.

Specificaties
Merk Nissin
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 8
Groepen 3
Bereik (meter) 30
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin Commander Air 1 Micro Four Thirds of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice