Nissin Commander Air 1 Canon
Nissin Commander Air 1 Canon
87,95

Nissin Commander Air 1 Canon

87,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin Commander Air 1 Canon

Nissin Air 1 afstandsbediening

De unieke Nissin Commander Air 1 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van de radiografische Nissin Air System TTL-flitssturing via de 2.4GHz frequentie. In combinatie met een Nissin flitser met NAS-functie of andere flitser + Air R Receiver is het nu heel simpel om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op precies dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra je jouw flitser verbindt met de Commander Air 1, worden alle functies volledig door de Air 1 master unit gecontroleerd. Je hoeft alleen nog maar de gewenste groep te selecteren: A, B of C. De aansturing wordt vervolgens direct overgenomen door de Nissin Air 1 commander unit. NAS is een ideaal systeem voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op locatie.

Volledig Canon TTL compatible

De Nissin Commander Air 1 voor Canon is geschikt voor de meest dslr- en systeemcamera's van Canon. Het NAS-systeem is namelijk bruikbaar met het Canon E-TTL en E-TTL II flitssysteem. Ook is het mogelijk om een Di700A of i60A als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de Commander Air 1 functies zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model camera tot en met 1/8000 sec. Het is tevens mogelijk om firmware upgrades te installeren via de USB aansluiting van de flitser. 

Let op: Het is mogelijk dat uw Nissin Air 1 niet compatibel is met de nieuwste spiegelreflexcamera's van Canon, waaronder de EOS 80D, EOS M5, 1Dx Mark II en 5D Mark IV. Bij twijfel neem contact op met onze medewerkers.

Specificaties
Merk Nissin
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 8
Groepen 3
Bereik (meter) 30
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin Commander Air 1 Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice