Lume Cube RBGY Color Pack voor Light-House - 4 stuks
Lume Cube RBGY Color Pack voor Light-House - 4 stuks
37,95

Lume Cube RBGY Color Pack voor Light-House - 4 stuks

37,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube RBGY Color Pack voor Light-House - 4 stuks

Lume Cube RGB Color Pack

De RGB Color Pack is de ideale manier om het licht van je Lume Cube een kleurtje te geven. Deze kit bestaat uit vier creatieve filters: rood, groen, blauw en geel. Je gebruikt ze in combinatie met de optioneel verkrijgbare Light House.

Het licht van de Lume Cube is standaard neutraal wit, perfect voor bijna elke onderwerp en situatie. Wil je een creatief effect, zoals een gekleurd zij- of invullicht, gebruik dan deze handige kleurenfilters. Je kunt deze filters combineren met de andere flexibele filters, zoals de Diffusion-filters. Je gebruikt ze in combinatie met de optionele Light House.

Veelzijdig

Je klikt de magnetische RGB-filters eenvoudig op de voorkant van de Light House. Je kunt ze ook combineren met de gelfilters, waardoor je mogelijkheden nog groter worden. ___________________________________________________________

Lume Cube waterdichte flits en videolamp

Een klein vierkant blokje met een krachtige LED-lamp voor extra licht waar je maar wilt. De Lume Cube is 's werelds eerste technisch geavanceerde externe flitser en videolamp ineen. Lume Cubes zijn bedoeld voor gebruik met alle mogelijke opnameapparatuur zoals smartphones, camera's en action cams zoals GoPro en Sony. Een heel simpel idee, en briljant in zijn eenvoud.

Licht voor GoPro, smartphone en dslr

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 3,8 x 3,8 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Ingenieuze videolamp en flitser

Ook al is de Lume Cube heel klein, technisch zit deze flitser en videolamp heel ingenieus in elkaar. De Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 1500 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Je belichting is dus altijd perfect. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel. De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken.

Haal alles uit de Lume Cube met de App!

Je bedient een Lume Cube heel simpel via Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. De app is ontworpen om voor iedereen bruikbaar te zijn. Of je nou een doorgewinterde videofilmer bent die zijn GoPro door en door kent, of geheel nieuw in de wereld van de fotografie met een smartphone; met de Lume Cube app wordt het gebruik van een flitser of videolamp een peulenschil. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube. En dan maakt het niet uit of dat er eentje is of vijf stuks!

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de smartphones en action cams als de GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professionele spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Kenmerken Lume Cube
  • Altijd licht bij de hand voor het maken van foto's en video's;
  • Compacte en krachtige LED-lamp voor smartphones, action cams, drones en camera's;
  • Waterdicht, dimbaar, draadloos en zeer sterk;
  • Aan te sturen via Bluetooth, ook te gebruiken als slave flitser;
  • Geen zware apparatuur meer meesjouwen bij fotograferen in het donker.
Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Hoogte 3,8 cm
Breedte 3,8 cm
Reportageflitser accessoire Filters
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube RBGY Color Pack voor Light-House - 4 stuks of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice