Lume Cube Modification Frame
Lume Cube Modification Frame
19,00

Lume Cube Modification Frame

19,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Modification Frame

Lume Cube Modification Frame

Speciaal voor de Lume Cube LED lampjes ontwikkelde Lume Cube het Modification Frame (Modi Frame). Dit nieuwe systeem is een eenvoudige manier om diffusers, color gels en andere accessoires (niet meegeleverd!) op de Lume Cube te bevestigen, zodat je de kleurtemperatuur, het diffusieniveau, de hoek en shape van je verlichting nauwkeurig kunt aanpassen. Je klikt het Modi Frame stevig vast op de Lume Cube en vervolgens bevestig je de magnetische accessoires op de metalen voorzijde. Met het Modification Frame beschik je in een handomdraai over allerlei nieuwe creatieve mogelijkheden!

Bevestig allerlei accessoires op de Lume Cube

Omdat het frame van stevig metaal is gemaakt, blijven alle accessoires die je bevestigt op het Modi Frame stevig zitten. Dankzij de ‘pressure fit technology’ zijn de accessoires bovendien makkelijk en snel te verwisselen en te verwijderen. Ook als je de Lume Cube op een statief op camera bevestigd hebt! Het Modification Frame is compatibel met alle Lume Cube diffusers en gels.

Let op : het frame is NIET compatibel met de Lume Cube Air.

Specificaties
Merk Lume Cube
Gewicht 50 gram
Reportageflitser accessoire Diffusor
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Modification Frame of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice