Lume Cube Barn Doors Light Modifier
Lume Cube Barn Doors Light Modifier
24,95

Lume Cube Barn Doors Light Modifier

24,95

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Barn Doors Light Modifier

Lume Cube Barn Doors Light Modifier

Met de Barn Doors kan je het licht van je Lume Cube nu gemakkelijker richten! Deze barn doors zijn uitgerust met magneetjes, waarmee je ze kunt bevestigen op de Light-House of op het Modi Frame van Lume Cube. Zo kun je de richting en de vorm van de lichtbundel van de Lume Cube LED aanpassen. De Barn Doors helpen om het licht in een vierkant te richten, zonder dat er licht verloren gaat.

Verschillende vormen en groottes licht creëren

De Lume Cube Barn Doors zijn 4 'klepjes' met scharnieren, die je onafhankelijk van elkaar kunt richten. Zo is het mogelijk om verschillende vierkante of rechthoekige vormen te maken. Dat is handig wanneer je je bezighoudt met bijvoorbeeld productfotografie, portretfotografie, macrofotografie of toy photography. Je kunt met de Barn Doors bijvoorbeeld een smallere lichtbundel instellen met een hardere lichtgrens, of het licht juist in een bepaalde richting sturen. De Barn Doors kunnen bevestigd worden op de Lume Cube (met behulp van het Modi Frame of de Light-House), maar niet op de Lume Cube Air.

Let op: het Modi Frame en de Light-House zijn NIET meegeleverd!

Specificaties
Merk Lume Cube
Soort studio accessoire Kleppenset(Barndoor)
Flits Vatting Overige
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Barn Doors Light Modifier of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice