Libec HS-150
Libec HS-150
1.469,00
1.469,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 489,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 32,69 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Libec HS-150

Met dit HS-150 statiefsysteem van Libec beschik je over een vloeistofkop met een draagvermogen van 3 kg, een compatibele grondspreider en een draagtas om het allemaal mee te nemen. Intuïtieve instelling van pan, tilt en tegenwicht zorgt voor een aanpasbare ervaring. De aluminium constructie zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam statiefontwerp.Libec H15 75mm bal en platte basis videokop met panhendel

Integreer een statiefkop in je statiefconfiguratie met verschillende instelmogelijkheden met deze H15 75mm Ball and Flat Base Video Head with Pan Handle van Libec. Met de meegeleverde panhendel kun je eenvoudig op en neer of zijwaarts bewegen. Onafhankelijke pan- en tiltaanpassingen maken bewegingen intuïtief en soepel. De H15 kop heeft een draagvermogen van 3 kg en een instelbaar contragewichtbereik van 0.8 tot 2 kg.

Je camera wordt vastgezet met een 1/4"-20 schroef en borgpen, en er worden extra 3/8"-16 en 1/4"-20 schroeven meegeleverd voor verdere bevestigingen. Een verlichte waterpas zorgt ervoor dat je configuratie waterpas staat als je hem op statiefpoten monteert. De H15 is compatibel met Manfrotto of Sachtler balhoofden.

Libec RT30B 2-traps aluminium statiefpoten

De Libec RT30B 2-traps aluminium statiefpoten hebben een 75 mm komvormige basis en ondersteunen tot 25 kg belasting. Het hoogtebereik is een lage minimale hoogte van 40.6 tot een maximale hoogte van 150.5 cm. Het statief heeft spijkerpoten voor gebruik op zachte ondergrond en het gegoten aluminium dat gebruikt wordt voor de bovenste pootbehuizing verhoogt de algehele stabiliteit.

Libec SP-2B Grondspreider

De Libec SP-2B Ground Spreader is een driepootspreider die de SP-1B vervangt. De SP-2B is gebruiksvriendelijker en duurzamer dan zijn voorganger en is ontworpen voor gebruik met de RT30B en RT40B statiefpoten. Hij werkt op vlakke oppervlakken en biedt zowel stabiliteit als bescherming van de vloer.

Libec Draagtas

De Libec RC-30 Draagtas is een niet-gevoerde, vinyl draagtas ontworpen om diverse Libec statieven met statiefkop eraan te dragen. Hij wordt gedragen aan het handvat of de bijgevoegde, verstelbare schouderriem.

Specificaties
Merk Libec
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 41
Maximale hoogte (cm) 151
Eigen gewicht statief (kg) 3.5
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 2
Statiefopties poten Spikes, Vloerspreider
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen, Voor video
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.7
Statiefaansluiting 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Libec HS-150 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice