Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 vloeistofkop
Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 vloeistofkop
299,00

Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 vloeistofkop

299,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,65 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

LEOFOTO STATIEVEN 10 JAAR GARANTIE

Profiteer van 10 jaar garantie op alle statieven en monopods van Leofoto!
Klik hier voor meer informatie over deze garantieservice

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 vloeistofkop

Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 statiefkop

De Leofoto LF-75 met VT-20 video kit bestaat uit een videostatief inclusief vloeistofkop dat speciaal is ontwikkeld voor moderne videofilmers. Dit hoogwaardige videostatief is gemaakt van aluminium en bedoeld voor gevorderde gebruikers en professionals. Het statief wordt geleverd inclusief de vloeistofgedempte Leofoto VT-20 panning head statiefkop. De basisplaat inclusief statiefkop is uitneembaar en voorzien van een apart handvat voor gebruik "uit de losse pols".

Licht en sterk videostatief

Het Leofoto LF-75 videostatief is gemaakt van dunne aluminiumbuizen, waardoor je verzekerd bent van een oerdegelijk maar toch relatief lichtgewicht statief. De maximale werkhoogte is 182 centimeter en de minimale werkhoogte is 86 cm. De Leofoto LF-75 met VT-20 kop meet dankzij de uitneembare statiefkop ingeklapt 88 centimeter waardoor je dit statief eenvoudig kunt vervoeren. Het draagvermogen van het Leofoto LF-75 statief is 15 kilo gebalanceerd gewicht, terwijl het eigen gewicht 4,8 kilo bedraagt. Een ideale allrounder. De statiefpoten bestaan uit drie soepel uitschuifbare secties die je onafhankelijk van elkaar kunt uitschuiven tot de gewenste hoogte. Ze worden vergrendeld met een schroef. De statiefpoten zijn voorzien van dubbele rubber voetjes voor een stabiele grip op iedere ondergrond. De statiefpoten zijn onderling verbonden door horizontale stabilisatiearmen die en lengte verstelbaar zijn om de mate van spreiding van de statiefpoten aan te passen.

Vloeistofgedempte statiefkop

Het Leofoto LF-75 videostatief wordt geleverd in combinatie met de vloeistofgedempte VT-20 statiefkop. Deze degelijke, professionelevideokop is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid en heeft twee ingebouwde waterpassen. Dankzij het professionele snelkoppelingsplaatje met 2 statiefschroeven en rubberen anti-slip bekleding zet je razendsnel je foto- of videocamera perfect symmetrisch op het statief. Uniek aan deze vloeistofkop is dat hij dankzij de losse, 80mm brede basisplaat uitneembaar is. Leofoto heeft een handvat aangebracht aan de onderzijde van de basisplaat zodat je de VT-20 ook "uit de losse pols" kunt gebruiken voor dynamische beelden.

Lekker lange bedieningsarm

Met de lekker lange bedieningsarm van de met vloeistof gevulde VT-20 videokop is het mogelijk om rustige en vloeiende volgbewegingen te maken tijdens het filmen. Daarbij worden schokkerige beelden voorkomen door de vloeistofdemping. Door de vergrendelingshendel te ontkoppelen kan de kop maximaal 90° naar voren kantelen en 75° naar achteren. Bovendien kan de kop 360°om zijn as draaien. De mate van frictie is instelbaar met een grote draaiknop waardoor je altijd de regie in handen houdt. Je kunt er maximaal 15 kilo aan gebalanceerd gewicht op kwijt, wat ruim voldoende is voor een professionele dslr met videofunctie of een high-end videocamera. Dankzij de dubbele ingebouwde waterpassen hou je in de gaten of je camera horizontaal staat.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 86
Maximale hoogte (cm) 182
Ingevouwen lengte (cm) 88
Eigen gewicht statief (kg) 4.8
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Aantal pootsecties 2
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Voor video
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LF-75 Videostatief met VT-20 vloeistofkop of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice