Lensbaby Burnside 35mm Sony E
Lensbaby Burnside 35mm Sony E
469,00

Lensbaby Burnside 35mm Sony E

469,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lensbaby Burnside 35mm Sony E

Creatieve cirkelvormige bokeh en vignetering met de Lensbaby Burnside 35

De Lensbaby Burnside 35 is een creatief effect objectief met enkele unieke eigenschappen. Zo kun je met deze lens beelden maken met een groot helder en scherp middengedeelte en een wonderbaarlijke kleurrendering omringd door een subtiele cirkelvormige bokeh en vignetering. Je kan de diafragmaring gebruiken om de grootte van het scherptegebied te bepalen en de mate van “werveling” in de achtergrond. Een groot diafragma geeft de meeste werveling in de achtergrond en een kleiner gebied van scherpte, terwijl een kleiner diafragma meer scherpte geeft en minder werveling.

De Lensbaby Burnside 35 heeft ook nog een tweede “ring” diafragmabladen ingebouwd om de optische effecten te versterken. Door de bronzen knop op de behuizing te verschuiven, zorg je voor een extra en fraaie balans tussen scherpte, bokeh en vignettering. Deze effect versterkende schuif dient om het effect van de Burnside 35 te regelen door aanpassing van de mate van vignettering en detail in de wervelende en cirkelvormige bokeh. Geheel open is het wervelend effect op zijn minst en als de schijf dichtgedraaid wordt dan geeft dat een sterker wervelend effect in de achtergrond en ook een sterke mate van afdonkering van de randen van het beeld. Deze vignettering is het sterkst bij een Full-Frame camera en neemt af bij het kleiner worden van de sensor (APS-C en M4/3).

Specificaties
Merk Lensbaby
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 62
Diameter/doorsnede 70 mm
Lengte 70 mm
Gewicht 374 gram
Type lens Overige
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 6
Lensgroepen 4
Diafragmabladen 6
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.15
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 15
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lensbaby Burnside 35mm Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice