Leica Ultravid 10X50 HD Plus
Leica Ultravid 10X50 HD Plus
2.740,00

Leica Ultravid 10X50 HD Plus

2.740,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Ultravid 10X50 HD Plus

De Leica Ultravid 10x50 HD Plus - Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij Fluoriet lenzen


De nieuwste generatie Ultravid kijkers
Je vraagt je misschien bijna af of het dan nog beter kan, maar Leica is er weer in geslaagd om de Ultravid HD verrekijkers te verbeteren. De Leica ultravid Plus HD serie is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten verder geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Puur kijkgenot als je door deze verrekijkers kijkt! Observeer vogels met ragscherpe, kleurechte beelden of bekijk wild in de schemering met superieure detailweergave; een punt waar toch veel verrekijkers het laten afweten, de details of kleurweergave als het wat donkerder is. Met de Leica Ultravid hoef je hier niet bang voor te zijn, geniet van optimale optische prestaties!


Verhoogde helderheid en betere kleurechtheid
Leica maakt bij de Ultravid HD plus gebruik van prisma's gemaakt van Schott HT glas. Nieuwe coatings en coating opdamp methoden verhogen de lichttransmissie aanzienlijk. Vooral het blauw/violet spectrum profiteert hiervan, vandaar ook de verbeterde kleurweergave van de HD Plus serie. Ongekende helderheid en uiterst natuurgetrouwe kleuren zijn het resultaat, met de Leica ultravid HD Plus serie heb je altijd een ontzettend goede verrekijker in handen, welke uitvoering of vergroting je ook kiest.


Leica Ultravid 10X50 HD Plus


Bescherming
Gebruik deze verrekijker onder de zwaarste omstandigheden, op het water of als het vriest, de Leica Ultravid is optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden. De objectieven zijn voorzien van AquaDura coating. Water en vuil worden zoveel mogelijk afgestoten. De rubber coating op de behuizing ligt niet alleen veel prettiger in de hand, maar voorkomt ook koude vingers. Deze rubber armour, zoals ze dat ook wel noemen, biedt tevens goede bescherming tegen krassen. Ook krijgt de optiek hierdoor een grotere schokbestendigheid, al moet je schokken en stoten bij verrekijkers natuurlijk zo veel mogelijk zien te voorkomen. De ultravid verrekijkers zijn waterdicht en met stikstof gevuld. Stikstofvulling voorkomt het beslaan van je lenzen, zodat je onder alle omstandigheden kunt blijven observeren.


Kenmerken

  • Lichtgewicht magnesium behuizing
  • Stikstofgevuld
  • Vergroting 10x
  • Objectief diameter 50mm
  • Kortste scherpstelafstand 3.3m
  • Gezichtsveld 117m
  • Eye reliëf 15mm
  • Waterdicht
  • Gewicht 1000g
  • 5 Jaar garantie
Specificaties
Merk Leica
Soort Binoculair
Lengte 178 mm
Hoogte 125 mm
Breedte 70 mm
Gewicht 1000 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 5
Schemergetal 25
Eyerelief (mm) 15
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3.3
Gezichtsveld op 1000 meter 117
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Safari en natuur, Bos en schemering, Topkwaliteit
Garantie 5
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik vind het een geweldige kijker, 10x vergroting is voor mij zowel minimaal als maximaal wegens het feit dat ik de kijker anders gewoon niet meer stil kan houden en de vogels niet kan volgen”
Beoordeling door Freek (geplaatst op 08-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik vind het een geweldige kijker, 10x vergroting is voor mij zowel minimaal als maximaal wegens het feit dat ik de kijker anders gewoon niet meer stil kan houden en de vogels niet kan volgen. Buiten dat om wil ik écht niet elke keer een statief mee hoeven nemen. Het scherpstellen gaat heel erg soepel en het houdt lekker vast. Het is een beetje groot, maar dat komt door mijn eigen eisen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Ultravid 10X50 HD Plus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Leica Ultravid 10X50 HD Plus

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer