Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH
Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH
2.500,00

Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH

2.500,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 833,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 55,63 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH

De Super-Vario-Elmarit-SL 14-24 f/2.8 ASPH van Leica is een opmerkelijke groothoeklens die het SL-systeem verrijkt met zijn 14 mm brandpuntsafstand. Wat deze lens echt bijzonder maakt, is het constante f/2.8 diafragma over het gehele zoombereik. Dit resulteert in adembenemende opnames en video's met indrukwekkende helderheid en contrast. Normaal gesproken zouden ultragroothoeklenzen met een diagonale beeldhoek van maximaal 114 graden leiden tot vervormingen en aberraties, maar deze lens heeft dat perfect onder controle. Dankzij een geavanceerde optische constructie worden zelfs de hoeken van je beelden haarscherp, ongeacht het diafragma en de brandpuntsafstand. Met 18 lensdelen in 13 groepen om chromatische aberraties te minimaliseren en drie asferische lenzen voor topkwaliteit in zowel foto's als video's, wordt deze lens een waardevolle tool voor diverse fotografische toepassingen, waaronder architectuur, interieur, reportages en astrofotografie.

Groots in Groothoek

Deze lens biedt snel en geruisloos scherpstellen, gecombineerd met een constant grote lensopening van f/2.8, wat uitstekende prestaties levert voor groothoekfotografie, zoals landschappen, interieurs, reportages en astrofotografie. Dankzij de aanwezigheid van drie asferische elementen in de lens worden verschillende optische afwijkingen verminderd, en kan de lens licht effectiever scherpstellen, wat resulteert in nauwkeurige en betrouwbare foto- en videobeelden.

Snel en Stil Focussen met Dual Synchro Drive AF

Het Dual Synchro Drive AF-systeem in Leica Summicron-SL lenzen zorgt voor razendsnelle en geruisloze scherpstelling, vanaf slechts 0,28 meter tot oneindig. Combineer dit met een constante lensopening van f/2.8 en Leica's Dual Synchro Drive AF, en je hebt alle ingrediënten voor verbluffende video's en panorama's.

Bestand Tegen Licht en Stof

Deze lens is ontworpen om ongewenst strooilicht te voorkomen, dankzij geavanceerde multi-coatings en een vaste metalen zonnekap. De volledig metalen behuizing van de lens is geanodiseerd om bescherming te bieden tegen stof en vocht. De Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH. Lens van Leica is de ideale keuze voor veeleisende fotografen die topresultaten verwachten, ongeacht de omstandigheden.

Kenmerken

  • Brandpuntsafstand van 14-24mm
  • Constante lensopening van f/2.8
  • Geavanceerde optische constructie voor haarscherpe beelden
  • Dual Synchro Drive AF voor vloeiende scherpstelling
  • Geschikt voor groothoektoepassingen, waaronder landschappen en astrofotografie
  • Presteert uitstekend onder verschillende omstandigheden
Specificaties
Merk Leica
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 85 mm
Lengte 131 mm
Gewicht 855 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 14
Maximale brandpuntsafstand (mm) 24
Lenselementen 18
Lensgroepen 13
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.14
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 28
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice