Leica Summilux-M 35mm f/1.4 Asph zilver
Leica Summilux-M 35mm f/1.4 Asph zilver
5.950,00

Leica Summilux-M 35mm f/1.4 Asph zilver

5.950,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 132,39 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Summilux-M 35mm f/1.4 Asph zilver

De verbeterde versie van de Leica Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH is een van de meest veelzijdige lenzen voor M-mount meetzoekers en is een algemeen groothoekobjectief dat wordt gekenmerkt door zijn verfijnde optiek en heldere f/1.4 maximale diafragma. Dit objectief, dat hier in het zilver wordt aangeboden, is zeer geschikt voor fotografie weinig licht en biedt een uitstekende controle over de scherptediepte.

176° tussen 40 cm en oneindig

De Summilux-M 35 f/1.4 ASPH. is niet alleen eenvoudig in gebruik, hij komt ook dichtbij - tot 40 cm, zonder in te leveren op prestaties of instelnauwkeurigheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door Leica's speciaal ontwikkelde tandwielkast met dubbele nokken, die de draaihoek van de afstandsring ten opzichte van het vorige model bijna heeft verdubbeld tot 176°.

De grote rotatiehoek maakt het mogelijk om met vertrouwen en precisie scherp te stellen over het hele instelbereik. Voor afstanden tot 70 cm wordt de scherpstelling bepaald zoals gebruikelijk via de afstandsmeter voor alle digitale en analoge M-camera's. Vervolgens kan, na subtiele weerstand in de draaiknop, het uitgebreide close-up bereik tussen 70 en 40 cm nauwkeurig worden scherpgesteld via live view op het scherm, de Visoflex clip-on zoeker, of de Leica FOTOS App.

Voor een nog snellere en flexibelere bediening is de zonnekap in het objectief ingebouwd en kan deze op elk moment worden gemonteerd en gedemonteerd. Deze compacte M-lens is een echte allrounder - gemakkelijk te hanteren, moeilijk te weerstaan.

Meer mogelijkheden met hetzelfde compacte ontwerp

Naast de grotere minimale scherpstelafstand en de geïntegreerde zonnekap biedt de Summilux-M 35 f/1.4 ASPH. een zichtbaar verbeterd bokeh in vergelijking met het vorige model, met elf diafragmalamellen in plaats van de gebruikelijke negen. Ingenieurs hebben al deze kenmerken doorgevoerd zonder afbreuk te doen aan de grootte van het objectief. Voor meer mogelijkheden met hetzelfde compacte ontwerp.

Specificaties
Merk Leica
Lensmount Leica Meetzoekercamera (M)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Diameter/doorsnede 58 mm
Lengte 46 mm
Gewicht 338 gram
Type lens Groothoek, Lichtsterk
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 9
Lensgroepen 5
Diafragmabladen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.11
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 40
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Summilux-M 35mm f/1.4 Asph zilver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice