Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony
Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony
96,80

Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony

96,80

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony

Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony

Met de Kenko AF DGX teleconverter 1.4x vergroot je de brandpuntsafstand van je lens met een factor van 1.,4. Snel, gemakkelijk en met behoud van alle functies van de lens!

Met een teleconverter, ook wel extender genoemd, kun je de brandpuntsafstand van je telelens snel verlengen. Je plaatst de teleconverter tussen objectief en body waardoor de brandpuntsafstand met een factor van 1,4 of 2x wordt vergroot. Sport-, wildlife- en vogelfotografen maken veelvuldig gebruik van extenders. Vaak komen ze - terwijl ze niet dichterbij hun onderwerp kunnen komen - net een stukje tele te kort. Een teleconverter is heel compact en binnen enkele seconden is hij gemonteerd.

Optisch fabrikant Kenko heeft een goede naam op het gebied van betaalbare extenders. Door toepassing van een hoogwaardig ontwerp met dito glas is de kwaliteit prima, mits er gebruik wordt gemaakt van een objectief met een goede beeldkwaliteit. De DGX 1.4x MC4 heeft een ontwerp met 4 elementen van door Hoya Corporation (de grootste fabrikant van optisch glas ter wereld) gefabriceerd glas met een meervoudige coating.

EXIF en AF

Kenko rust haar converters uit met Gate Array IC (Integrated Circuitry) waardoor alle signalen tussen lens en body actief blijven. Hierdoor zijn de opnamedata in de EXIF ook correct. Autofocus is, afhankelijk van de camera, mogelijk bij lenzen met een grootste opening van F4.0. Het gebruik van een lens met een vaste brandpuntsafstand levert doorgaans betere resultaten op dan een zoomlens. Door de vergroting werkt jouw 200mm tele als een 280mm. Houd er wel rekening mee dat de lichtsterkte een stop vermindert!

Specificaties

  • Vergroting: 1,4x
  • Minimum instelafstand: gelijk aan gebruikte lens
  • Constructie: 4 elementen in 4 groepen
  • Diafragma: automatisch
  • Coating: Digital Multi Coating
  • Lichtverlies: 1 stop
  • Lengte 325 mm
  • Gewicht: 110 g
  • Vatting: Sony
Specificaties
Merk Kenko
Lengte 325 mm
Vergroting (x) 1.4
Lenselementen 4
Lensgroepen 4
Lensmount Sony Reflex (A-mount)
Gewicht 110 gram
Productbeoordelingen
1 reviews
“Voornamelijk met lichtsterke lenzen werkt het erg goed”
Beoordeling door Johny (geplaatst op 06-01-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Voornamelijk met lichtsterke lenzen werkt het erg goed.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kenko AF DGX Teleconverter 1.4x MC4 voor Sony of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice