Kahles Helia TI 18+
Kahles Helia TI 18+
2.950,00

Kahles Helia TI 18+

2.950,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 983,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 65,64 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kahles Helia TI 18+

De HELIA TI 18+ biedt een ultieme combinatie van intuïtieve, eenvoudige bediening en uitstekende beeldkwaliteit. Voor de gebruiker betekent dit dat er geen knop te veel op zit of op de verkeerde plaats. Een geavanceerd product dat gebruikers helpt zich volledig te concentreren op het essentiële. De verbeterde TI+ modellen hebben een sensor met 3x zo veel pixels als de TI en ze zijn 40% gevoeliger, zo creëren de TI+ kijkers een scherper beeld met meer contrast. Ook heb je een extra stap digitale zoom, waar de TI kijkers 1×, 2× of 4× konden zoomen, heeft de TI+ ook een stap van 8× digitale zoom.

Voor snel opsporen met een groot gezichtsveld

Een groot gezichtsveld van 44 m/100 m maakt snel opsporen van wild of warmtebronnen mogelijk. Ideaal om grote gebieden af te speuren en een overzicht te krijgen.

Het speciale ontwerp van de behuizing is ontwikkeld voor een gemakkelijke, ergonomische bediening en moeiteloos observeren. Bovendien ondersteunt de vorm van de behuizing intuïtief het juiste gebruik van het apparaat. Daarnaast hebben de apparaten een rolbestendige vorm, handzame ommanteling en perfect geplaatste bedieningselementen zoals knoppen en instelwieltjes. De behuizing is valbestendig en waterdicht, en kan zelfs worden gebruikt in extreme temperaturen van -20 tot +50 graden Celsius.

Met slechts twee ergonomisch geplaatste knoppen aan de bovenkant bieden de apparaten een volkomen intuïtieve bediening. In een duidelijk menu met slechts vijf sub-items pas je eenvoudig afzonderlijke instellingen aan, zoals contrast, helderheid, Automaticlight en beeldscherptekalibrering. Snelle instellingen die relevant zijn, zoals kleurmodi (White Hot, Black Hot, Red Only) en een digitale zoomfunctie (1×, 2×, 4×, 8×), selecteer je direct met de twee knoppen, zonder een menu te openen.

De twee apparaten bieden verschillende optische vergrotingen van 1 (TI 18+) en 2 (TI 35+), OLED-displays met hoge resolutie voor gedetailleerde beelden en geïntegreerde oplaadbare lithium-ionbatterijen.

Het komt in de natuur vaak aan op snelle reacties. Daarom zijn de HELIA TI kijkers klaar voor gebruik in slechts twee seconden na inschakelen/activeren.

Een kantel- en bewegingssensor zorgen ervoor dat het intelligente display zichzelf automatisch in- en uitschakelt. Zo is er bij inactiviteit geen hinder van licht van het display en wordt het bij beweging direct weer geactiveerd zonder op een knop te drukken. Deze functie ondersteunt een efficiënt energiebeheer van de apparaten waardoor een zeer lange batterijduur tot 6 uur mogelijk is.

Alle gebruikte componenten en de meegeleverde toebehoren zijn perfect geoptimaliseerd voor de natuur en gemaakt om lang mee te gaan. Een garantie van drie jaar en de gebruikelijke hoogwaardige service van KAHLES verzekeren je van snelle en deskundige hulp indien nodig.

Kenmerken

 • Buitengewoon eenvoudig en intuïtief – met slechts 2 bedieningsknoppen
 • Uitstekende beeldkwaliteit met hoge detailresolutie
 • Klaar voor gebruik in slechts 2 seconden
 • Intelligente automatische in- en uitschakeling van het display met kantel- en bewegingssensor
 • Valbestendig, waterdicht en geschikt voor gebruik in extreme temperaturen
 • Extra lange batterijduur – zelfs bij -20° Celsius
 • Ergonomisch, rolbestendig ontwerp en perfect geplaatste bedieningselementen

Specificaties

 • Sensorresolutie: 640x512
 • Sensortype: Vanadium oxide uncooled focal plane arrays
 • Displayresolutie: 1024×768
 • Displaybeeldfrequentie: 50 Hz
 • Displaytype: OLED
 • Digitale zoom: 1×, 2×, 4×, 8×
 • Batterijduur: tot 6 uur
 • Gebruikstemperatuur: -20 / +50°C
 • Focus: Handmatig
 • Opstarttijd: 2 seconden
 • Kleurinstellingen: White Hot, Black Hot, Red Only
Specificaties
Merk Kahles
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 198 mm
Hoogte 63 mm
Breedte 68 mm
Gewicht 430 gram
Kijkeropties Waterbestendig
Vergroting min (x) 1
Vergroting max (x) 1
Lensdiameter (mm) 18
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kahles Helia TI 18+ of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice