Joby Locking Arm
Joby Locking Arm
14,52
14,52

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby Locking Arm

Joby Locking Arm

De Locking Arm van Joby is een onderdeel van Joby dat is uitgerust met 2 kogelgewrichten, waarmee je je eigen vlog-kit of rig kunt samenstellen. Doordat die kogelgewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien als miniatuur balhoofdjes, kun je de Locking Arm zodanig plaatsen dat hij altijd en overal te gebruiken is. Dankzij een doordachte constructie met een enkele stelschroef zet je deze arm vervolgens exact in de gewenste positie vast. Op de universele 1/4-inch statiefschroefdraad kun je een GoPro mount, action cam, camera óf GripTight mount plaatsen, zodat je de Locking Arm voor elk apparaat kunt gebruiken!

Universele arm voor vloggers

De handige Locking Arm heeft een lengte van 11,3 cm heeft een 1/4" statiefschroefdraad aan beide uiteinden. Daarmee is de GorillaPod arm te bevestigen aan bijvoorbeeld de Suction Cup van Joby, en past vrijwel elke camera erop. Maar je kunt er een ook Joby GripTight Mount op schroeven, wanneer je een smartphone gebruikt om te filmen of fotograferen. Zo stel je in een handomdraai je persoonlijke grip of rig samen! Bevestig bijvoorbeeld een Lume Cube op de arm voor extra verlichting tijdens het filmen. Met de Hub Adapters van Joby kan je vrijwel alle Joby onderdelen aan elkaar bevestigen. Zo kun je dus ook meerdere Locking Arms gebruiken in je setup.

Joby: Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby Locking Arm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice