Insta360 ONE X selfie stick
Insta360 ONE X selfie stick
14,96

Insta360 ONE X selfie stick

14,96

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 ONE X selfie stick

Wanneer je een selfie stick gebruikt om een foto te maken zie je vaak een stuk van de stick terug in je foto's. Dat komt je foto doorgaans niet ten goede. Dit is ook het geval wanneer je de Insta360 One X of One R camera met de hand vasthoudt, want je ziet dan een stuk van je hand of van je arm terug in je shots. Met de Insta360 Selfie Stick (of Invisible Selfie Stick) heb je dit probleem niet, want zoals de naam al doet vermoeden is deze insta360 accessoire 'onzichtbaar'. Wanneer je een video of foto maakt met de Insta360 One X of One R camera en deze selfie stick, zie je de stick niet terug in je shots.

  • Invisible Selfie Stick: selfies maken zonder dat je de stick in je foto's ziet
  • Klein, licht en makkelijk om mee te nemen
  • De insta360 Selfie Stick is uitschuifbaar van 28 tot 120 centimeter

Makkelijk om mee te nemen

De insta360 Selfie Stick is in elkaar geschoven slechts 28 centimeter lang en hierdoor makkelijk mee te nemen in je tas. Helemaal uitgeschoven meet de stick 120 centimeter en is hij lang genoeg om selfies te maken van jou en al je vrienden. De Insta360 One X of One R camera bevestig je aan de stick met de 1/4" camera schroef.

Invisible Selfie Stick is onzichtbaar

Wanneer je de Insta360 selfie stick gebruikt voor het maken van je foto's en video's, zie je de stick niet meer terug in je shots. Hierdoor krijg je het effect van het filmen met een vliegende camera. Vervolgens kun je achteraf met behulp van de app de camerastandpunten in je geschoten video kiezen voor het beste resultaat.

Meer Insta360 accessoires

Naast de insta360 selfie stick zijn er nog meer accessoires die je met de One X of One R camera kunt gebruiken. Met de Insta360 Drifter maak je toffe flyby shots zonder dat je een drone nodig hebt. Met de Insta360 Bullet Time Bundle maak je bullet time video's, net als in de film The Matrix!

Specificaties
Merk Insta360
Ingevouwen lengte (cm) 28
Verstelmechanisme Draairingen
Maximale hoogte (cm) 120
Minimale hoogte (cm) 28
Statief materiaal Aluminium
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 ONE X selfie stick of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice