Hahnel Panasonic DMW-BCG10E accu / HL-PG10E
Hahnel Panasonic DMW-BCG10E accu / HL-PG10E

Normale prijs: 46,95

Special Price 34,94

Hahnel Panasonic DMW-BCG10E accu / HL-PG10E

Normale prijs: 46,95

Special Price 34,94

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BCG10E accu / HL-PG10E

Hähnel HL-PG10E Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BCG10E accu

De Hähnel HL-PG10E Li-Ion camera-accu is ontwikkeld voor digitale Panasonic Lumix compactcamera's zoals de Panasonic Lumix TZ6, de Lumix TZ30, De Lumix ZS1 en de Lumix ZX3. Deze hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Panasonic DMW-BCG10E batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic DMW-BCG10E accu

De HL-PG10E is een 3,6-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een hele serie digitale Panasonic Lumix compactcamera's zoals de Panasonic Lumix DMC-TZ6, TZ7, TZ8, TZ10, TZ18, TZ20, TZ25, TZ30 en TZ35. tevens is de HL-PG10E geschikt voor de Lumix ZS1, ZS3, ZR1, ZX1 en ZX3. De capaciteit is 820 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BCG10E accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 820
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BCG10E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BCG10E accu / HL-PG10E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice