Hahnel Panasonic CGA-S007 accu / HL-007
Hahnel Panasonic CGA-S007 accu / HL-007
30,83

Hahnel Panasonic CGA-S007 accu / HL-007

30,83

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-S007 accu / HL-007

Hähnel HL-007 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic CGA-S007 accu

De Hähnel HL-007 Li-Ion is een bijzondere camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in oudere Panasonic digitale compactcamera's van de Lumix TZ-serie superzoom modellen. Deze hoogwaardige en betrouwbare camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Panasonic CGA-S007 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Voor fotografen is energie een eerste levensbehoefte. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor Panasonic TZ superzoom-modellen

De HL-007 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Panasonic Lumix compactcamera's zoals de Panasonic Lumix DMC-TZ1, TZ2, TZ3, TZ4 en TZ5. De capaciteit is 900 mAh en de HL-007 vervangt de originele Panasonic CGA-S007 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 900
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-S007
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-S007 accu / HL-007 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice