Hahnel Nikon EN-EL12 accu / HL-EL12
Hahnel Nikon EN-EL12 accu / HL-EL12
21,95

Hahnel Nikon EN-EL12 accu / HL-EL12

21,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL12 accu / HL-EL12

Hähnel HL-EL12 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL12 accu

De Hähnel HL-EL12 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Nikon compactcamera's uit de Coolpix S-serie, maar hij past ook in de Coolpix AW100 en de P300. Deze zeer compacte maar krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL12 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Nikon EN- EL12accu

De HL-EL12 is een bijzonder compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een grote serie Nikon Coolpix S-modellen, zoals de S1000, S1200, S6000, S6300, S8000, S9200 en S9500. Ook is de accu geschikt voor de Coolpix S31, S70, S610 en S710, maar de HL-EL12 past ook in de Nikon Coolpix AW100 en AW110, de Coolpix P300 en de Coolpix P310. De capaciteit is 980 mAh en hij is een gelijkwaardige vervanger voor de originele Nikon EN- EL12accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij van een wat oudere digicompact zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 980
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL12 accu / HL-EL12 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice