Hahnel Canon NB-2LH accu / HL-2L
Hahnel Canon NB-2LH accu / HL-2L
29,99

Hahnel Canon NB-2LH accu / HL-2L

29,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-2LH accu / HL-2L

Hähnel HL-2L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-2LH accu

De Hähnel HL-2L Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Canon compactcamera's en dslr-modellen zoals de Canon EOS 350D, de EOS 400D en de Canon PowerShot G7, G9, S30, S50 en S80. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Canon NB-2LH batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Vervanger van Canon NB-2LH  accu

De HL-2L is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor iets oudere digitale dslr-camera's van Canon zoals de Canon EOS 350D en de EOS 400D. Verder is deze accu geschikt voor de Canon PowerShot G7 en G9 en voor de PowerShot S30, S40, S45, S50, S55, S60, S70 en S80. De capaciteit is 650 mAh en hij vervangt de originele Canon NB-2LH accu. De aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 650
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-2LH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-2LH accu / HL-2L of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice