Hahnel Canon NB-1LH accu / HL-1LHP
Hahnel Canon NB-1LH accu / HL-1LHP
24,95

Hahnel Canon NB-1LH accu / HL-1LHP

24,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-1LH accu / HL-1LHP

Hähnel HL-1LHP Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-1LH accu

De Hähnel HL-1LHP is een Li-Ion camera-accu voor digitale Canon compactcamera's uit de Digital IXUS en de PowerShot series. Deze vervangende camera-accu is onder andere geschikt voor de Canon Digital IXUS V en IXUS 300 en de PowerShot S100. De betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Canon NB-1LH camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor Canon

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-1LHP  is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Canon compactcamera's zoals de Canon Digital IXUS, IXUS V, IXUS 300, IXUS 430 en IXUS 500. Ook past deze accu in de PowerShot S100, S110, S200, S230, S300, S330, S400, S410 en S500. De capaciteit van de HL-1LHP  is 1050 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Canon NB-1LH camera-accu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 11 mm
Diepte 50 mm
Breedte 32 mm
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1050
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-1L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-1LH accu / HL-1LHP of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice