GoPro Hero8 Black
GoPro Hero8 Black
329,00
329,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Hero8 Black

GoPro Hero 8 Black - De stabielste GoPro ooit

De GoPro 8 Black is een fantastische actioncamera met opvallende voordelen. Naast de sterke kenmerken van de GoPro7 Black, zoals een perfecte 4K-filmkwaliteit, zijn er verschillende verbeteringen zoals een extreem effectieve beeldstabilisatie met HyperSmooth 2.0, 12 megapixel SuperPhoto met verbeterde HDR, en Live Streaming in Full HD.

Bloedstollend

Of je een actioncam nu gebruikt voor het vastleggen van een adrenalineverhogende surfsessie, een bloedstollende rit met je mountainbike of een afdaling per ski maakt niet uit, als je de GoPro8 Black gebruikt zullen de resultaten je blijven verrassen. Houd je meer van de fascinerende onderwaterwereld? Geen probleem, de GoPro8 gaat probleemloos met je mee tot een diepte van 10 meter.

Verbeteringen

Ten opzichte van de GoPro7 Black is er een aantal verbeteringen zoals een kleinere behuizing, een superieure beeldstabilisatie, een verbeterde fotokwaliteit en een dito Live Streaming. De behuizing is kleiner en meer gestroomlijnd, en door de ingebouwde, uitklapbare beugels kun je de GoPro8 rechtstreeks zonder een adapter monteren op een statief of gespecialiseerde houders. Je kunt beelden live in Full HD streamen op onder meer Facebook en Youtube.

HyperSmooth 2.0 stabilisatie

De HyperSmooth beeldstabilisatie is verbeterd waardoor de opnames schokvrij en vloeiend opgenomen worden, zelfs tijdens snelle acties. De werking is zo verbluffend goed dat het lijkt alsof je een gimbal hebt gebruikt! Stuitert je bike wel heel erg over de bospaden, schakel dan de Boost-functie in waardoor de camera nog beter kan corrigeren. In combinatie met de GoPro app op je smartphone beschik je over de unieke mogelijkheid om de horizon recht te houden.

Beeldkwaliteit

Door toepassing van een hoogwaardige lens en een dito opnamesysteem met een maximale beeldkwaliteit in 4K maak je de scherpste videobeelden. 4K heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels, viermaal hoger dan Full HD. Om je beelden te bekijken kun je het best een 4K-televisie met een groot beeldscherm gebruiken, je ziet dan alle details. De 12 mp fotokwaliteit is ook zichtbaar verbeterd, de SuperPhoto modus heeft een vernieuwde HDR-functie waardoor schaduwen, onderbelichting en contrast automatisch gecorrigeerd worden.

Digitale lenzen

De GoPro8 beschikt over een aantal digitale lenzen waarmee je eenvoudig en snel de beeldhoek met een druk op het scherm wijzigt. Je hebt de keus uit SuperView (16mm), Wide (16-34mm), Linear (19-39mm) en Narrow (27mm). Je weet dat het geluid bij bewegend beeld enorm belangrijk is, daarom is het fijn dat de camera uitgerust met maar liefst drie microfoons en een filter tegen windruis. Het geluid wordt daarom heel natuurgetrouw en helder opgenomen.

Slow-motion

De 4K-modus heeft een framesnelheid van maximaal 60fps en bij lagere opnameresoluties beschik je over nog hogere framesnelheden: 120fps (2704 x 1520p en 1920 x 1140p) en 240fps (1820 x 1080p en 1280 x 960/720p). Dit zijn de slow-motion modi waarmee je snelbewegende actie in een 8x lagere snelheid af kunt spelen waardoor een indrukwekkend effect ontstaat. Bijzonder is ook de Night Lapse Video modus waarbij je automatisch prachtige timelapse filmpjes van bijvoorbeeld een wolkenlucht of een stad tijdens de schemering kunt maken. Timewarp werkt juist andersom, hierbij worden beelden versneld weergegeven.

Touchscreen en voice

Je bedient de GoPro8 Black via het duidelijke scherm met aanraakfunctionaliteit. Is het onmogelijk om het stuur of de skistokken even los te laten, of hangt de GoPro boven in een mast, gebruik dan je stem om de GoPro bedienen. Hij begrijpt 14 commando's in meer dan 10 talen. Je kunt de GoPro bijvoorbeeld inschakelen met 'GoPro, turn on' en een foto of video maken door het commando 'GoPro, take photo' of GoPro, start recording'.

Extra's

De GoPro8 Black is net als de andere GoPro modellen superdegelijk en bestand tegen vallen, stoten, zand, stof en water. Bij de GoPro8 Black is het lensgedeelte tweemaal beter bestand tegen impact. Je kunt standaard tot een waterdiepte van 10 meter gaan en door aankoop van het onderwaterhuis wordt dit nog verlengd tot een meter of 60. Ander optionele accessoires zijn de uitbreidingssets, genaamd 'Mods', zoals de Media Mod (richtmicrofoon), de Display Mod (een uitklap- en draaibare monitor, ideaal voor vloggers) en de Light Mod (200 lumen ledlamp).

Specificaties
Merk GoPro
Breedte 66 mm
Diepte 28 mm
Hoogte 49 mm
Opties Beeldstabilisatie
Timelapsefunctie Ja
Livestreaming Ja
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Val- en stootbestendig, Waterbestendig, Waterdicht
Waterdicht tot diepte (meter) 10
360 graden opnames Nee
Handmatig in te stellen Belichting, ISO, Witbalans
Bestandsformaat JPG
Afstandsbediening Ja
Inclusief gimbalhoofd Nee
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Aansluitingen 3.5mm Microfoon, Micro HDMI, USB-C
Video resolutie HD, 4K
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale framerate UHD/4K 60
Maximale framerate 1920x1080 240
Video compressie H.264, H.265, MP4
Maximale bitrate (Mbps) 100
Resolutie (megapixels) 12
Maximale fotoresolutie (pixels) 4000 x 3000
Maximale ISO 6400
Minimale ISO 100
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximale brandpuntsafstand (mm) 2.92
Minimale brandpuntsafstand (mm) 2.92
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 16.5
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 16.5
Type display Touchscreen, Vast display
Formaat display (inch) 2
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Ingebouwde microfoon
Model Accu AABAT-001, AJDBD-001
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
UHS type UHS-I
Aantal geheugenslots 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Hero8 Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice