Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1
Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1
569,00

Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1

569,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1

Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1 4S

Voor een compact en professioneel reisstatief moet je bij de Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1 4S zijn. Deze tripod is stevig, stijf, maar vooral op reisformaat. Hij weegt slechts 1055 gram en is 42,5 centimeter lang in opgevouwen toestand. Dit formaat past zelfs in een standaard motorkoffer. Daarnaast zijn de onderste pootsecties voorzien van hoogstaand carbon, waardoor hij nog lichter is, maar ook stijver, waardoor je minder last hebt van trillingen vanuit de ondergrond. Zo ben je verzekerd van stabiele opnamen.

Een compacte reisgenoot

De Traveler tripod is eenvoudig op te bergen: de poten vouwen zich rond het middensegment, waardoor hij nog compacter is om mee te nemen. De maximale hoogte van de GT1545T Traveler Tripod Series is 153 centimeter en je kan er zo'n 10 kilo aan professionele cameragear op kwijt. Een spiegelreflexcamera met een lens tussen de 135mm en 200mm past er het beste op. Bij het pakket zit een short center column,waardoor je de tripod ook op 22 centimeter hoogte kunt zetten. Dit is ideaal voor macrofotografie of als je graag fotografeert vanuit een lage hoek. Verder is de GT1545T Traveler voorzien van ruimtebesparende rubber voeten, die eenvoudig vervangen kunnen worden. Met de inbegrepen schouderriem gooi je hem makkelijk op je rug tijdens je avonturen.Kenmerken

  • Carbon Exact
  • Maximum hoogte 153 cm
  • Laagste stand: 22 cm
  • Maximaal draaggewicht: 10 kg
  • Opgevouwen lengte: 42,5 cm
  • Gewicht: 1055 gram
  • Schouderriem
Specificaties
Merk Gitzo
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 22
Maximale hoogte (cm) 153
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 130
Ingevouwen lengte (cm) 42.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.05
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Opklapbare poten
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Omkeerbare middenzuil
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Een betere verwoording dan "super" weet ik hier niet voor”
Beoordeling door Michaël (geplaatst op 02-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een betere verwoording dan "super" weet ik hier niet voor. Het is in relatieve zin compact, het materiaal is zeer degelijk en voor het professionele werk heb ik gewoon een zeer betrouwbare statief nodig. De enige reden dat ik niet voor de Ocean ben gegaan van Gitzo, is wegens het feit dat ik niet vaak mijn statief in water neer zet, maar wel vaak in een zanderige omgeving. Daar voldoet deze statief al prima aan.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GT1545T Traveler Tripod Series 1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice