Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1
Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1
599,00

Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1

599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,87 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1

Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1 3-Sect.

De Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1 3-Sect is een rigide en lichtgewicht statief gemaakt van carbon. De onderste pootsecties van deze tripod zijn voorzien van High Modulus Carbon Fiber, waardoor de tripod sterker en stijver is dan zijn voorganger. Daarbij worden ongewenste trillingen nog beter gecompenseerd. Dit statief heeft een middenkolom die je uit kan schuiven, maar desgewenst ook kan verwijderen. Hierdoor is de maximale hoogte 158 centimeter en wanneer de middenkolom verwijderd is, is de minimale hoogte slechts 17 centimeter. Dit is ideaal voor als je uit lage hoeken fotografeert of voor macrofotografie. Een ander voordeel van deze middenkolom is dat je er een tas, zandzak of ander contragewicht aan kan hangen voor nog meer stabiliteit.

Geavanceerde vergrendeling

De statiefpoten bestaan uit drie secties die voorzien zijn van de geavanceerde G-lock draaivergrendeling. Deze vergrendeling is zo ontworpen dat er geen stof of vuil in komt en dat elke sectie stevig vast zit. Daarbij zet je dit statief razendsnel op de juiste hoogte. Elke poot kan je individueel in drie verschillende hoeken zetten, zodat de driepoot ook op oneffen terrein goed staat. De Gitzo GT1532 heeft een maximaal draaggewicht van 10 kilo, waardoor je prima een DSLR met teleobjectief van 135-200mm erop kan plaatsen.Kenmerken

  • Materiaal: carbon
  • Maximale hoogte: 158 cm
  • Minimale hoogte: 17 cm
  • Gevouwen lengte: 62 cm
  • Gewicht: 1.33 kg
  • Maximaal draagvermogen: 10 kg
  • Beenhoeken: 24, 55, 82 graden
  • 1/4" en 3/8" schroefdraad
  • Secties: 3

Specificaties
Merk Gitzo
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 17
Maximale hoogte (cm) 137
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 133
Ingevouwen lengte (cm) 62
Eigen gewicht statief (kg) 1.3
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Uitneembare middenzuil
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg goede statief, het staat erg stevig en wat ik zelf nog wat belangrijker vind, is dat het ook echt heel vlak op de grond kan”
Beoordeling door Richard (geplaatst op 06-04-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg goede statief, het staat erg stevig en wat ik zelf nog wat belangrijker vind, is dat het ook echt heel vlak op de grond kan. Is wel ideaal als je veel op reis bent en niet verschillende soorten statieven mee moet nemen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GT1532 Mountaineer Series 1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice