Gitzo GSF50M big foot 50mm 1 stuk
Gitzo GSF50M big foot 50mm 1 stuk
24,99

Gitzo GSF50M big foot 50mm 1 stuk

24,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GSF50M big foot 50mm 1 stuk

Gitzo GSF50 big foot 50mm

De GSF50 is een ultrastabiele voet voor alle Gitzo statieven en monopods met een 3/8" schroefdraad. Door de overmaatse voet met een diameter van 50 mm staat je statief altijd stabiel, ongeacht de ondergrond. Door het geïntegreerde 'balhoofd' maakt de voet altijd goed contact met de ondergrond. In het geval van een monopod kun je door het balhoofd ook vloeiende bewegingen maken, bijvoorbeeld als je tijdens het filmen pans wilt maken of bewegende onderwerpen wilt volgen. Het verbeterde rubbermateriaal heeft uitstekende eigenschappen en het biedt goed houvast op elke ondergrond inclusief gladde vloeren.

Over Gitzo

Gitzo werd in 1917 door Arséne Gitzhoven in Frankrijk opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zelf camera's, maar produceerde ook onderdelen zoals sluiters, filmcassettes en draadontspanners voor andere fabrikanten. Na een moeizame periode in de tweede wereldoorlog bloeide het bedrijf weer op. In 1950 werden statieven en statiefkoppen onder de eigen merknaam geïntroduceerd en het werd al snel de belangrijkste business van het bedrijf.

Specificaties
Merk Gitzo
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GSF50M big foot 50mm 1 stuk of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice