Gitzo GS3313GS Systematic Geared Column - Series 2/3/4
Gitzo GS3313GS Systematic Geared Column - Series 2/3/4
499,00

Gitzo GS3313GS Systematic Geared Column - Series 2/3/4

499,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,60 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GS3313GS Systematic Geared Column - Series 2/3/4

Gitzo GS3313GS Systematic Geared Center Column - Series 2/3/4

De Systematic Geared Center Column is een degelijke, professionele aluminium middenzuil voor de Systematic series 2, 3 en 4. De middenzuil kan eenvoudig in het statief geplaatst worden door het verwijderen van de basisplaat van het statief. Het belangrijkste kenmerk van de GS3313GS is het draaimechanisme met tandwieloverbrenging en draaihendel. Hierdoor kun je het statief - ook met zeer zware apparatuur - zonder enige moeite exact op de juiste hoogte brengen. De middenzuil kan dan snel vastgezet worden via een eenvoudig draaimechanisme. Door het veiligheidsmechanisme is het onmogelijk dat de middenzuil uit het statief kan vallen.

Specificaties

De middenzuil beschikt over een hoogte van 47 cm, dit is inclusief 32 cm vanaf minimum tot maximum hoogte. De extreem degelijk uitgevoerde GS3313GS weegt 1,09 kg. Aan de onderkant is een haak geplaatst, hier kun je eventueel ballast, zoals je fototas, aan hangen voor het verkrijgen van (nog) meer stabiliteit.

Modulaire statieven

De Systematic statieven zijn modulair; de basisplaat opent en sluit waardoor elk statief met de Systematic accessoires, zoals een platte topplaat, een getande of ongetande middenzuil of een video half-ball adapter uitgerust kan worden. De poten zijn voorzien van de geavanceerde G-lock-sluitingen met een degelijke en stofdichte vergrendeling. Omdat de statieven over lange poten beschikken maar zonder middenzuil geleverd worden, kan bijna vanaf de grond gefotografeerd worden. De minimale werkhoogte van ongeveer 10 cm is ideaal voor macro of om vanuit een kikvorsperspectief te fotograferen.

Over Gitzo

Gitzo werd in 1917 door Arséne Gitzhoven in Frankrijk opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zelf camera's, maar produceerde ook onderdelen zoals sluiters, filmcassettes en draadontspanners voor andere fabrikanten. Na een moeizame periode in de tweede wereldoorlog bloeide het bedrijf weer op. In 1950 werden statieven en statiefkoppen onder de eigen merknaam geïntroduceerd en het werd al snel de belangrijkste business van het bedrijf.

Specificaties
Merk Gitzo
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GS3313GS Systematic Geared Column - Series 2/3/4 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice