GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100
GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100
19,95

GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100

19,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100

GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100

Wil jij het lcd-scherm van je Nikon D3100 tegen krassen, stof en breuk beschermen? Met deze unieke screenprotector bescherm je niet alleen het glas van je lcd-scherm maar ook dat van de zoeker. Deze degelijke screenprotector is opgebouwd uit zes glaslagen met een totale dikte van 0,5mm. Omdat het om echt glas in plaats van kunststof gaat wordt de kwaliteit van het beeld van het lcd-scherm niet verminderd. De screenprotector kan tegen een flinke stoot en als de klap toch te hard is, is het fijn om te weten dat splinters het lcd-scherm nooit kunnen beschadigen.

Om de screenprotector te monteren moet je eerst het oculairrubber van de zoekeropening verwijderen om de protector aan de zoekeropening te bevestigen. Je plaats nu het oculairrubber terug op het zoekerdeel van de screenprotector. De protector wordt dus niet geplakt waardoor je hem op elk moment zonder enige moeite kunt demonteren.

Specificaties
Merk GGS
Soort protectie accessoire Screenprotector
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GGS DSLR LCD Screenprotector - Nikon D3100 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice