Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Harde Schijven

Harddrive

Wanneer je je foto’s en video’s gaat importeren op je computer, laptop of tablet, dan kan een harddrive zeer van pas komen. De grootte van foto- en videobestanden wordt alsmaar groter. Het is dus wenselijk om altijd voldoende ruimte hebben om het materiaal kwijt te kunnen. Relatief gezien is het opslaggeheugen van je computer, laptop of tablet enigszins beperkt. Een hard drive breidt het geheugen uit.

Intern of extern

Een harde schijf kan zowel intern als extern geplaatst worden. Als je computer genoeg ruimte heeft, kan je ervoor kiezen om een extra of een grotere schijf in de behuizing te plaatsen. Is de ruimte beperkt of wil je simpelweg een makkelijkere oplossing, dan plaats je een harddrive met USB- of Thunderbolt-aansluiting naast je computer. Een andere externe oplossing is een mobiele harde schijf. Dit type hard drive is aan te raden als je veel onderweg bent en de harde schijf telkens met je meeneemt. Ze zijn ook vaak voorzien van een USB- of Thunderbolt-aansluiting. Wil je je extra opslag nou niet in het zicht zetten, dan is een netwerkschijf of NAS-systeem aan te raden. Deze schijven kan je direct binnen je thuisnetwerk neerzetten. Het voordeel van een NAS-systeem is dat er meerdere schijven in geplaatst kunnen worden die ook een back-up kan maken van je waardevolle opnamen.

Harddrive kopen

Cameraland biedt diverse harddrives aan met verschillende opslagcapaciteiten en diverse merken, zoals LaCie en Sandisk. Bekijk het assortiment hard drives online bij ons in de webwinkel.