Fujifilm MHG X-T3 Handgrip voor de X-T3
Fujifilm MHG X-T3 Handgrip voor de X-T3
129,00

Fujifilm MHG X-T3 Handgrip voor de X-T3

129,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MHG X-T3 Handgrip voor de X-T3

Degelijke handgreep

De MHG-XT3 is een degelijke en comfortabele handgreep voor de Fujifilm X-T3. De grip biedt meer ruimte voor je vingers en een snelkoppeling voor statieven met de bekende Arca-Swiss aansluiting.

Degelijk en comfortabel

De Fujifilm MHG-XT3 is gefabriceerd van degelijk metaal waarbij de handgreep bekleed is met comfortabel rubberachtig materiaal. Door het simpel monteren van de handgreep via een schroef in de statiefaansluiting heb je meteen een betere handligging en meer ruimte voor je vingers.

Arca-Swiss compatibel

De onderkant biedt een aansluiting voor een statiefschroef, maar hij functioneert ook als een snelkoppeling voor statieven met Arca-Swiss aansluiting. Met deze aansluiting die steeds meer als standaard wordt gezien kun je de camera binnen een paar seconden op een statief monteren. De onderkant biedt ook openingen waardoor je probleemloos bij de ruimtes voor de accu en de geheugenkaart kunt komen.

Specificaties
Merk Fujifilm
Type subcategorie Overige
Geschikt voor Camera
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MHG X-T3 Handgrip voor de X-T3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice