Falcam F22 Quick Release Monitor Mount for DJI Gimbals 2571
Falcam F22 Quick Release Monitor Mount for DJI Gimbals 2571
47,96

Falcam F22 Quick Release Monitor Mount for DJI Gimbals 2571

47,96

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcam F22 Quick Release Monitor Mount for DJI Gimbals 2571

De F22 Quick Release Monitor Mount van Falcam integreert een quick release systeem met je compatibele DJI gimbal om de montagemogelijkheden uit te breiden met de extra efficiëntie van een quick release plaat met één knop. De F22-vatting is compatibel met andere Falcam F22- en F38-producten voor continue uitbreiding en heeft verschillende 1/4"-20 schroefdraad voor het monteren van accessoires zoals een externe batterij, vullicht of monitor.

Twee M4-schroeven bevestigen het montagesysteem aan jouw cardanische ophanging en een meegeleverde inbussleutel zorgt ervoor dat je geen extra gereedschap nodig hebt om het op te zetten. In combinatie met de apart verkrijgbare F22-handgreep wordt de houder ideaal voor opnamen vanuit een lage hoek. De constructie van aluminiumlegering zorgt ervoor dat hij duurzaam maar toch licht van gewicht blijft om te voorkomen dat hij zwaarder wordt.

Compatibel met de:

  • DJI RS 2, RSC 2, Ronin-S, and Ronin-SC
Specificaties
Merk Falcam
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcam F22 Quick Release Monitor Mount for DJI Gimbals 2571 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice