DJI RS 3 Pro
DJI RS 3 Pro
858,00
858,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 286,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,09 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI RS 3 Pro

Meer kracht, kleinere gimbal

De DJI RS3 Pro Gimbal Stabilizer is opnieuw ontworpen om slanker en krachtiger te zijn dan de Ronin RS 2 gimbal, met zijn koolstofvezel body die slechts 1.5 kg weegt en een laadvermogen van maximaal 4.5 kg. Deze kleine gimbal is sterk genoeg om middelgrote camera's zoals de Sony FX6 of Canon C70 met een 24-70 mm zoomlens te ondersteunen en te stabiliseren. Met een groter OLED-kleurenscherm, een vernieuwde fijnafstelknop en meer stabiliteit kan de RS 3 een essentieel onderdeel worden van jouw professionele camerakit.Snelkoppelingsplaten

Met dubbellaagse snelkoppelingsplaten is het monteren van een camera op RS 3 snel en gemakkelijk. Het is niet nodig om de gimbal opnieuw uit te balanceren na het verwisselen van een batterij of geheugenkaart.

Geautomatiseerde asvergrendelingen

Wanneer de gimbal is uitgeschakeld, kunt je de aan/uit-knop ingedrukt houden en worden de drie assen ontgrendeld terwijl de gimbal automatisch uiteenzet, zodat je in slechts twee seconden aan het werk kunt. Druk eenmaal op de aan/uit-knop en de assen worden weer automatisch vergrendeld en de gimbal gaat naar slaapstand, waardoor het verplaatsen of opslaan veel gemakkelijker wordt.

Draadloze sluiterbediening

Door Dual-Mode Bluetooth te implementeren, ondersteunt de RS 3 draadloze sluiterbediening, wat tijd en moeite bespaart bij elk gebruik. Na de eerste Bluetooth-koppeling kun je video- en foto-opnamen bedienen door simpelweg op de opnameknop op de stabilisator te drukken. Eerder gekoppelde camera's kunnen automatisch opnieuw verbinding maken na het eerste gebruik, waardoor er geen camerabesturingskabel nodig is.

Geïntegreerde bedieningselementen

 • Met een nieuw toegevoegde fijnafstellingsknop op de kantelas, kan de camera naar voren of naar achteren schuiven met millimeterprecisie-aanpassingen om een nauwkeurigere balans gemakkelijker te bereiken bij het verwisselen van de lens.
 • Door simpelweg de nieuwe gimbal-modusschakelaar te schuiven, kan je wisselen tussen Pan volgen, Pan en Tilt volgen en FPV-modi. De selectie van de FPV-modus kan ook worden aangepast aan 3D Roll 360, Portrait of Custom, zodat jij jouw apparatuur kunt instellen en zo snel mogelijk aan de slag kunt.
 • Door aan de voorste draaiknop te draaien, kan je zoomen of scherpstellen. Het kan ook worden aangepast om de sluiter-, diafragma-, ISO- of cardanische bewegingen van de camera te regelen, waardoor het uitzonderlijk handig is voor bediening met één hand.

RS-stabilisatiealgoritme van de derde generatie

Ondersteund door een stabilisatie-algoritme van de volgende generatie, biedt de RS 3 20% verbeterde stabiliteit ten opzichte van de RSC 2, waarbij moeiteloos opnamen vanuit een lage hoek kunnen worden gemaakt, scenario's kunnen worden uitgevoerd of kan worden geschakeld tussen hoge en lage posities.

Krijg supersoepele resultaten

Wanneer de SuperSmooth-modus is ingeschakeld, verhoogt de RS 3 het motorkoppel om de stabilisatie verder te verbeteren en stabiele beelden te leveren, zelfs in snelbewegende scenario's of met 100 mm-equivalente brandpuntslenzen.

ActiveTrack Pro

Tracking op de Ronin-serie is nog nooit zo nauwkeurig of responsief geweest. De volgende generatie ActiveTrack Pro kan direct beelden lezen van de camera die is ingebouwd in de LiDAR Range Finder, zonder dat de Ronin Image Transmitter nodig is. Bij gebruik van ActiveTrack Pro kun je het onderwerp direct volgen of kadreren op het OLED-touchscreen van de RS 3 Pro.

Groot 1,8" OLED-touchscreen

Het ingebouwde 1,8-inch OLED-kleurentouchscreen biedt een 28% groter scherm in vergelijking met RS 2, waardoor het ongelooflijk handig is voor het instellen van parameters, het controleren van de opnamestatus en het kadreren van jouw gevolgde onderwerpen. Met de opnieuw ontworpen gebruikersinterface is elke instelling meer intuïtief en nauwkeurig Het OLED-scherm biedt ook een hogere helderheid dan het LCD-scherm van RS 2 voor een betere weergave buitenshuis met een lager stroomverbruik.

Constructie van koolstofvezel

De armen van de RS 3 Pro zijn gemaakt van gelaagde platen van ongesneden koolstofvezel, net als de Ronin 2. Dit maakt het lichter en sterker dan het verbonden koolstofvezelmateriaal dat op de RS 2 wordt gebruikt, wat de stijfheid verhoogt en zorgt voor een lager gewicht om nog veeleisender opname-omgevingen mogelijk te maken.

LiDAR-compatibiliteit

Om scherpstellen gemakkelijker te maken voor opnamen uit de hand, wordt de LiDAR-focustechnologie van Ronin 4D toegepast op de RS 3 Pro. De nieuwe optionele LiDAR Range Finder (RS) kan 43.200 meetpunten projecteren binnen een gebied van 14 meter.

Afstandsbediening

De High-Bright Remote Monitor kan worden gebruikt met Ronin 4D-handgrepen, DJI Master Wheels of DJI Force Pro om de gimbal te bedienen en nauwkeurig te focussen. Het is ook uitgerust met een ingebouwde gyroscopische sensor die de externe monitor kan veranderen in een stand-alone bewegingscontroller voor RS 3 Pro zonder extra accessoires om complexere camerabewegingen te bereiken vanuit een bewegend voertuig of met een jib.

Draadloze camerabediening

Wanneer de RS 3 Pro op dragers zoals een jib, kabelcamera of voertuigzuignap is gemonteerd, ontgrendelt de Mirror Control-modus naadloze draadloze bediening vanaf elke plek op de set. Deze modus maakt directe bediening van de basismenubewerkingen voor Sony spiegelloze camera's mogelijk via de externe monitor, allemaal zonder dat je jouw camera hoeft los te koppelen.

Verbeterde batterij en snel opladen

De nieuwe RS 3-batterijgreep heeft een patroonontwerp, waardoor het gemakkelijker is om batterijen te verwisselen en het kleiner is om op te slaan in vergelijking met RSC 2. Hij kan zelfs afzonderlijk van de gimbal worden opgeladen. De nieuwe batterijgrip biedt een langere looptijd van maximaal 12 uur, genoeg om de hele dag continu te fotograferen. Het ondersteunt 18 W PD fast-charging met een oplaadtijd van slechts 2,5 uur. Het kan zelfs tijdens het opladen worden gebruikt om de RS 3 bijna voor onbepaalde tijd te kunnen voorzien van stroom.

Uitgebreide poorten en accessoires

Met dubbele RSA/NATO-poorten en een batterijpoort kan de RS 3 Pro worden aangesloten op verschillende accessoires, zoals de Twist Grip Dual Handle, Tethered Control Handle en de DJI Briefcase Handle om flexibel te voldoen aan verschillende opnamevereisten.

DJI RS SDK

DJI RS SDK is een door DJI geleverd ontwikkelaarsprotocol voor ontwikkelaars en externe hardwarefabrikanten om de DJI RS 3 Pro uit te rusten met meer functies voor uitgebreide scenario's.

In de doos

 • DJI RS 3 Pro Gimbal Stabilizer
 • BG30-grip
 • USB Type-C-oplaadkabel (15,7")
 • Lensondersteuning
 • Verlengde handgreep/statief
 • Snelwisselplaat (Arca-Type/Manfrotto)
 • DJI handvat voor RS-serie
 • USB Type-C multifunctionele kabel (11,8")
 • Draagtas
 • Schroevenset
Specificaties
Merk DJI
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Cine camera's, Spiegelreflex camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 415 mm
Lengte 218 mm
Breedte 195 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 4.5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI RS 3 Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice