DJI Ronin-S stabilizer
DJI Ronin-S stabilizer
649,00

DJI Ronin-S stabilizer

649,00

Niet meer leverbaar

Of 216,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 14,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 449,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Ronin-S stabilizer

Dankzij de krachtige motoren met een hoog koppel is de DJI Ronin-S geschikt voor de meeste populaire camera- en lenscombinaties. Denk hierbij aan de Canon 5D, Panasonic GH en Sony Alpha systemen. Het innovatieve ontwerp plaatst de camera boven de roll axis waardoor het beeldscherm niet geblokkeerd wordt. Dit ergonomische ontwerp voorkomt ook ongewenste bewegingen wanneer je in een vloeiende beweging overschakelt van underslung naar rechtop filmen.

SmoothTrack technologie

Met de SmoothTrack-technologie schakel je met slechts één hand soepel over van beweging naar filmen uit een camerahoek. Met een klik op de knop sla je jouw favoriete SmoothTrack-instellingen op. Er is plek voor twee voorkeuze-instellingen. De Sport-modus van de Ronin-S verhoogt op intelligente wijze de reactiesnelheid van SmoothTrack om elke beweging bij te houden.

Veelzijdig

Monteer de Ronin-S op een radiografisch bestuurbare auto voor opnames uit lage hoeken. Plaats hem op een jib om deze te gebruiken als op afstand bedienbare gestabiliseerde camera. Plaats de speciale DJI Focus Command Unit op het accessoire-dock en gebruik deze als pull focus wanneer je met de standaard handgreep werkt. Het is zelfs mogelijk om de Ronin-S op een beugel voor bediening met twee handen te bevestigen zonder verlies van controle over de gimbal, focus en sluiter van de camera.

Kenmerken van de DJI Ronin-S

  • Geschikt voor DSLR en systeemcamera
  • Twee vrij te bepalen voorkeuze-instellingen
  • Push-modus voor een snelle set-up
  • Sport-modus voor snelle bewegingen
  • Compatibel met diverse DJI Pro accessoires
Specificaties
Merk DJI
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Compacte camcorders, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Ronin-S stabilizer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice