DJI Mavic Pro Platinum drone Fly More combo
DJI Mavic Pro Platinum drone Fly More combo
1.139,00

DJI Mavic Pro Platinum drone Fly More combo

1.139,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Mavic Pro Platinum drone Fly More combo

DJI Mavic Pro Platinum Fly More combo

De Mavic Pro is een unieke drone die een klein formaat combineert met een ingebouwde high-precision 3-assig mechanisch camera stabilisatiesyteem. Door dit hoogwaardige stabilisatiesysteem worden de foto's haarscherp en de filmopnamen schokvrij opgenomen. De Mavic Pro heeft nog veel meer geweldige mogelijkheden, zoals een zendbereik van 7 kilometer, een 4K filmmodus en Full HD videostreaming. Door het opvouwbare ontwerp kun je hem gemakkelijk meenemen.

Effectief stabilisatiesysteem

DJI is specialist op het gebied van drones maar ze maakt ook professionele stabilisatiesystemen voor cineasten. Dat zie je terug bij een drone als de Mavic Pro. Ondanks de bescheiden afmetingen beschikt de Mavic Pro over een effectief stabilisatiesysteem. Hierdoor zien filmopnamen er uit alsof ze vanaf een vliegend statief zijn opgenomen.

Adobe DNG RAW

We zijn uiteraard vooral benieuwd naar de foto- en filmfuncties van de Mavic Pro. Dar heeft DJI veel aandacht aan besteed, de camera heeft een sensor met 12 miljoen pixels en foto's kunnen als Adobe DNG RAW bestand opgeslagen worden. Filmopnamen kunnen in 4K opgenomen worden en dankzij het superieure stabilisatie systeem met een 3-assige gimbal zullen de beelden altijd scherp en trillingsvrij zijn. De camera heeft een minimum instelafstand van 50 centimeter en hij kan 90 graden gekanteld worden voor het maken van indrukwekkende selfies.

Inklapbaar

DJI heeft een fraai staaltje design geleverd; de drone is heel compact en heeft ook nog eens inklapbare propeller armen waardoor hij in ingeklapte toestand in een beschieden koffertje of tas past. Omdat je de propellers netjes onder de body kunt plaatsen hoef je ze niet te demonteren waardoor je tijd bespaart aan het begin en het einde van een vlucht.

Hoogbegaafd

Het brein van de Mavic Pro wordt gevormd door FlightAutonomy, een systeem met onder meer vijf camera's, GPS (en Glonass) navigatie, ultrasonische afstandmeter, extra sensoren en maar liefst 24 krachtige computerbesturingen. FlightAutonomy biedt heel veel functies, zoals de mogelijkheid om routes te plannen, en automatisch obstakels te vermijden bij een maximale snelheid van 36 km/u.

40 kilometer per uur

Door de toepassing van een ultralichte (maar sterke) en aerodynamische body, een innovatieve aandrijving en een krachtig accusysteem heeft de Mavic Pro een maximale vliegtijd van maar liefst 27 minuten. Je kunt overschakelen naar de Sport Mode, waarbij de topsnelheid 40 km/u is. De Mavic Pro vliegt schokvrij en een windsnelheid van maximaal 38,5 km/u is geen enkel probleem voor deze drone.

Veiligheid voor alles

De Mavic Pro is geprogrammeerd om verboden gebieden zoals militaire en luchtvaart terreinen te mijden. De drone zal altijd naar het vertrekpunt terugkeren als het contact met de controller verloren gaat of als de accu's leeg dreigen te raken. Als de bestuurder de controller loslaat blijft de drone op dezelfde plaats zweven. Bij elke start van een vlucht maakt de drone een serie opnamen met twee stereocamera's waarna hij gebruikt maakt van deze informatie plus satellietsignalen om bij terugkeer met een extreem kleine marge van slechts één inch op de startplaats te landen!

Veelzijdige communicatie

Je kunt de Mavic Pro op verschillende manieren besturen: via je smartphone of tablet, of als je meer bereik nodig hebt, met de long range remote controller. Deze volledig nieuw ontworpen controller heeft kleine afmetingen en veel mogelijkheden. De controller beschikt over een kleuren scherm en directe toetsen voor functies als Return-to-home. Het OcuSync video link systeem representeert een nieuw hoogtepunt in communicatie technologie; het robuuste meerkanaals systeem biedt een zendbereik van 7 kilometer en Live View tot maximaal 1080p.

Besturing met handgebaren

Om enkele van de vele mogelijkheden van de Mavic Pro te noemen: in de Gestures modus kun je gemakkelijk indrukwekkende selfies maken. Je geeft de drone aanwijzingen met handgebaren en de drone zorgt dat jij centraal in het landschap staat. Met zijn flitsende lampjes telt hij af naar de opname zodat jij precies weet wanneer je moet glimlachen of juist stoer moet kijken.

ActiveTrack

In de verbeterde ActiveTrack modus kan de drone een mens, dier, fiets, auto en dergelijke herkennen waarna hij het onderwerp kan volgen en filmen. Bij de nieuwe Terrain Follow modus kan de drone jou op een ingestelde hoogte (0,3 - 10m) volgen, ook als dat bijvoorbeeld een heuvelachtig terrein is. Bij de eveneens nieuwe Tripod modus kun je binnenshuis vliegen, de drone beweegt dan heel langzaam en precies zodat er geen schade zal ontstaan.

Specificaties
Merk DJI
Lengte 19.8 cm
Breedte 8.3 cm
Hoogte 8.3 cm
Gewicht 734 gram
Maximale hoogte (m) 5000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 18
Type verbinding Radiografisch, Wifi
Draadloos bereik (meter) 4000
Capaciteit (mAh) 3830
Model Accu Mavic Pro Platinum Intelligent Flight Battery
Opties Beeldstabilisatie, GPS
Inclusief camera Ja
Type sensor 1/2.3"
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 12.35
Bestandsformaat DNG, JPG
Video resolutie HD, Full HD, 2.7K, 4K
Maximale videoresolutie 4096 x 2160 pixels
Maximale framerate 1920x1080 96
Maximale framerate UHD/4K 30
Video compressie H.264, MOV, MP4, MPEG-4 AVC
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Mavic Pro Platinum drone Fly More combo of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice