DJI Lidar Range Finder (RS)
DJI Lidar Range Finder (RS)
579,00

DJI Lidar Range Finder (RS)

579,00

Op bestelling

Of 193,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Lidar Range Finder (RS)

Voeg extreem nauwkeurige autofocus toe wanneer je camera is gemonteerd op je DJI RS 3 gimbal, zelfs bij snel bewegende onderwerpen, met de DJI LiDAR Range Finder. De afstandszoeker is ontworpen om gemakkelijker scherp te stellen terwijl je in beweging bent, en hij heeft 43.200 ranging points binnen een detectiegebied van 14 meter voor nauwkeurig scherpstellen in schemerige omstandigheden.De afstandsmeter heeft een ingebouwde camera met een brandpuntsafstand van 30 mm en een gezichtsveld van 70° om nauwkeurig te kunnen scherpstellen. Hij heeft ook een Wide- en spotstand, zodat de gebruiker automatisch kan scherpstellen of handmatig kan scherpstellen. Hij is compatibel met de RS Focus Motor voor nauwkeurige autofocus in bioscoopstijl wanneer je handmatige lenzen gebruikt. De afstandszoeker wordt op je RS stabilisator of camera bevestigd met de koude schoen of 1/4"-20 schroefdraad, en hij wordt gevoed via een USB Type-C voedingskabel, waardoor het een goed geïntegreerde autofocus-aanvulling op je camera is.

Autofocus

De LiDAR Range Finder (RS) kan 43.200 afstandspunten projecteren binnen een gebied van 14 meter. Hij beschikt ook over een ingebouwde camera met een equivalente brandpuntsafstand van 30 mm en een brede FOV van 70°, die tegemoet komt aan de scherpstelbehoeften van de meeste scenario's.

Geautomatiseerde handmatige scherpstelling

Vergeleken met conventionele scherpstellingstechnologie hoeft het LiDAR scherpstelsysteem niet te vertrouwen op de oppervlaktestructuur van het onderwerp. Dit is vooral handig in omgevingen met weinig licht of ingewikkelde scenario's met meerdere onderwerpen en resulteert in uitzonderlijk stabiele scherpstelling in de opnamen.

Breed- en Spotmodus

De camera ondersteunt zowel de Wide Mode als de Spot Mode. In de Wide-modus detecteert de afstandsmeter automatisch het onderwerp en volgt de scherpstelling. In de Spot-modus kunnen gebruikers het onderwerp handmatig inkaderen of aantikken om scherp te stellen.

Paren met scherpstelmotor

De koppeling van de LiDAR Range Finder met de nieuwe Focus Motor maakt na kalibratie ook filmische autofocus op handmatige lenzen mogelijk. Druk eenmaal op de M-knop op de gimbal om snel te schakelen tussen handmatige en automatische scherpstelling om moeiteloos aan je behoeften voor beide modi te voldoen.

Specificaties
Merk DJI
Soort Rangefinder
Lengte 24 mm
Hoogte 66 mm
Breedte 57 mm
Gewicht 130 gram
Opties Afstandsmeter
Gezichtsveld op 1000 meter 1095
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Lidar Range Finder (RS) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice