DJI Air 3 Fly More Combo met RC-N2 Remote
DJI Air 3 Fly More Combo met RC-N2 Remote

Normale prijs: 1.349,00

Special Price 1.079,00

DJI Air 3 Fly More Combo met RC-N2 Remote

Normale prijs: 1.349,00

Special Price 1.079,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 359,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 24,01 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
PRIJS
VERLAGING
PRIJSVERLAGING

Profiteer nu tijdelijk van een prijsverlaging op de DJI Air 3 drone. Deze actie loopt t/m 12 juli 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Air 3 Fly More Combo met RC-N2 Remote

De DJI Air 3 is een compacte opvouwbare drone met twee krachtige camera's - een groothoekcamera en een 3x medium telefoto. Geniet van geoptimaliseerde vluchten met een maximale vluchttijd van 46 minuten, omnidirectionele obstakeldetectie en O4 video-overdracht. Leg adembenemende details vast van elke scène met dual-camera 48MP foto's en 4K HDR video. Met Air 3 kun je je onderwerpen filmen met onbeperkte creativiteit en een gedurfde visuele vertelling creëren. De Fly More Combo komt met 2 extra batterijen, een oplaadhub voor 3 batterijen en extra propellers zodat je nóg meer kunt vliegen.

Dual-Primary-Camera Systeem

De Air 3 heeft het eerste dual-primary camera systeem van de Air serie, met een 1/1.3-inch CMOS groothoekcamera en een 1/1.3-inch CMOS 3x medium telecamera in een gestroomlijnd en compact lichaam. De twee camera's hebben dezelfde sensorgrootte maar verschillende brandpuntsafstanden, waardoor consistente beeldkwaliteit en meer dynamische imaging mogelijkheden worden geleverd.

Complementaire Camera Prestaties

Met de groothoekcamera kunnen uitgestrekte landschappen vollediger worden vastgelegd. En de 3x medium telecamera bereikt verliesvrije 3x optische zoom voor ruimtelijke compressie die een uniek perspectief van elk onderwerp biedt.

Iconisch vanuit Elk Hoek

Gebruik het uitgebreide FOV van de groothoekcamera om meer van elk landschap vast te leggen. Schakel over naar de 3x medium telecamera om elk onderwerp als een gedurfd brandpunt te kaderen.

Dual-Camera 48MP Foto's en 4K/60fps HDR Video's

Beide camera's zijn in staat om 48MP foto's te leveren, gevuld met details die er geweldig uitzien en naadloos kunnen worden bijgesneden in de nabewerking voor wie het nodig heeft. De twee 1/1.3-inch CMOS sensoren ondersteunen dual native ISO voor directe output van 4K/60fps HDR video zonder bijsnijden. Dit betekent dat beelden van beide camera's rijk zijn aan kleur en natuurlijke lichtovergangen voor adembenemende en zeer nauwkeurige resultaten.

Uitgebreide Vlucht en Innovatief Opladen

Air 3 biedt tot 46 minuten vluchttijd, een toename van 48% vergeleken met de vorige generatie. Dit biedt ruimschoots de tijd om te verkennen, composities aan te passen en de gewenste opnames te maken, allemaal tijdens één vlucht. De nieuwe oplaadhub voor batterijen ondersteunt een innovatieve power transfer functie. Druk simpelweg op de functieknop om de resterende stroom van meerdere batterijen over te brengen naar de batterij met de hoogste resterende stroom, zodat je een batterij hebt die meer opgeladen is in situaties waar oplaadmogelijkheden beperkt zijn.

Omnidirectionele Obstakeldetectie en O4 Video-Overdracht

Air 3 is voorzien van een omnidirectioneel sensingsysteem dat uitgebreide omgevingsbewustzijn mogelijk maakt, waardoor Air 3 obstakels in alle richtingen kan detecteren. Wanneer obstakels worden gedetecteerd, kan Air 3 APAS 5.0 gebruiken om soepelere ontwijkende bewegingen uit te voeren voor een veiligere vlucht. Zelfs absolute beginners kunnen nu met vertrouwen vliegen en creatieve ideeën uitvoeren met verbeterde veiligheid. De next-gen O4 video-overdrachtstechnologie geeft Air 3 dramatisch verbeterde overdrachtsprestaties. Het biedt een maximale reikwijdte van 20 km met verhoogde stabiliteit, en een 1080p/60fps max-kwaliteit live-feed voor ultrazacht kijken en bedienen.

Geavanceerde opnamemogelijkheden

FocusTrack houdt jou of je onderwerp gemakkelijk in het midden van het frame. De 3x medium telecamera onthult een uniek gevoel van ruimtelijke compressie bij het benadrukken van onderwerpen. Deze bijgewerkte trackingprestaties in combinatie met omnidirectionele obstakeldetectie stellen je in staat om intelligente, goed geplande opnames te maken, wanneer en waar je maar wilt.

QuickShots geven Air 3 creatieve camerabewegingsopties zoals Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang en Asteroid.

Air 3 ondersteunt 2.7K vertical shooting met beide camera's, waardoor verticale opnames een super dynamische look krijgen bij het vastleggen van landschappen of onderwerpen.

Met MasterShots kan Air 3 automatisch diverse camerabewegingen uitvoeren, meerdere clips opnemen en deze bewerken met muziek, snedes en effecten voor snel en vereenvoudigd cinematografisch beeldmateriaal.

LightCut App met Waypoints

Verbind draadloos met Air 3 via de LightCut-app op je smartphone voor uitgebreide creatieve opties, zoals One-Tap Edit. Er is geen behoefte om al het beeldmateriaal te downloaden tijdens het proces, wat helpt om opslagruimte op je mobiele apparaat te besparen. Voor het eerst ooit is de Waypoint-functie nu beschikbaar op de Air serie. Plan vluchtroutes en opnames voor Air 3 van tevoren om moeilijke camerabewegingen en verbluffende shots in één keer te bereiken. Je kunt ook vluchtroutes opslaan om dezelfde beweging met precisie op een later tijdstip of datum te herhalen, waardoor de mogelijkheid ontstaat voor timelapse-opnames met een lange duur die overgangen vastleggen zoals van dag naar nacht of van seizoen naar seizoen.

Kenmerken

 • Compacte en opvouwbare drone met twee krachtige camera's (groothoek en 3x medium telefoto)
 • Max vluchttijd van 46 minuten
 • Omnidirectionele obstakeldetectie en APAS 5.0 ontwijkingssysteem
 • Dual-camera 48MP foto's en 4K/60fps HDR video's
 • O4 video-overdrachtssysteem met maximaal 20 km bereik en 1080p/60fps live-feed
 • FocusTrack voor geavanceerd volgen en camerabewegingen
 • QuickShots voor creatieve camerabewegingsopties
 • 2.7K vertical shooting voor dynamische verticale opnames
 • MasterShots voor automatische camerabewegingen en bewerkte clips
 • LightCut-app voor draadloze verbinding en uitgebreide creatieve opties
 • Waypoint-functie voor geplande vluchtroutes en complexe opnames.

In de doos

 • DJI Air 3
 • 6 x DJI Air 3 Low-Noise Propellers (Pair)
 • DJI Air 3 Gimbal Protector
 • DJI RC-N2 Remote Controller
 • DJI RC-N2 RC Cable (USB-C Connector)
 • DJI RC-N2 RC Cable (Lightning Connector)
 • USB-C Cable
 • 3 x DJI Air 3 Intelligent Flight Battery
 • DJI Shoulder Bag
Specificaties
Merk DJI
Lengte 326 mm
Breedte 258.8 mm
Hoogte 105.8 mm
Gewicht 720 gram
Maximale hoogte (m) 6000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 21
Maximale windweerstand (m/s) 12
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Draadloos bereik (meter) 20000
Capaciteit (mAh) 4241
Model Accu Air 3 Intelligent Flight Battery
Opties Beeldstabilisatie, GPS
Inclusief camera Ja
Filtermaat (mm) Air 3
Type sensor 1/1.3"
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 48
Bestandsformaat DNG, JPG
Video resolutie Full HD, 2.7K, 4K
Maximale framerate 1920x1080 200
Maximale framerate UHD/4K 100
Video compressie H.264, H.265, MP4, MPEG-4
Geheugenkaart Micro SD Card
Aansluitingen USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Air 3 Fly More Combo met RC-N2 Remote of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice