Carl Zeiss Milvus 35mm f/1.4 ZE Canon EF
Carl Zeiss Milvus 35mm f/1.4 ZE Canon EF
1.879,00

Carl Zeiss Milvus 35mm f/1.4 ZE Canon EF

1.879,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Carl Zeiss Milvus 35mm f/1.4 ZE Canon EF

Zeiss Milvus 35/1.4 ZE - Canon

De Milvus 35/1.4 ZE is een extreem hoogwaardige reportage- en portretlens voor full-frame spiegelreflexen van Canon. Dit objectief van de beroemde optische fabrikant Zeiss biedt een superieure beeldkwaliteit, een hoge lichtsterkte en een fantastische bokeh.

De Milvus 35/1.4 is alweer het tiende objectief in de befaamde Milvus-lijn van Zeiss. Zeiss staat al meer dan 170 jaar bekend om haar hoogwaardige producten op het gebied van optica. Dat zie je ook bij deze Milvus 35/1.4, een objectief zonder autofocus en andere technische snufjes, maar wel een lens waarbij de nadruk op de bouw- en beeldkwaliteit ligt. De Milvus heeft een zeer degelijke metalen behuizing die afgedicht is tegen zand, stof en spatwater.

Fenomenale beeldkwaliteit

Door gebruik van een hoogwaardig optisch ontwerp met speciale glassoorten is de scherpte is zelfs bij de grootste opening van F1.4 fenomenaal. Tegelijkertijd worden beeldfouten geminimaliseerd. Chromatische aberratie is nagenoeg afwezig. Zeiss garandeert dat deze lens voorbereid is op toekomstige beeldsensors met een enorm hoge resolutie!

Voor portret en reportage

Zeiss benadrukt dat de lens uitermate geschikt is voor het maken van portret- en groepsfoto's. Door de lichte groothoekwerking van 35mm krijg je meer van de omgeving in beeld (tevens een prima eigenschap voor straat- en reportagefotografie!), en door gebruik van de grootste lensopeningen kun je het onderwerp scherp af laten steken tegen een onscherpe achtergrond. Uiteraard heeft zo'n hoge lichtsterkte ook het voordeel dat je bij minder licht kunt fotograferen en dat je zoekerbeeld helder is.

Geschikt voor cine

Deze Milvus 35/1.4 is uitermate geschikt als cinelens. De brede scherpstelring met een lange slag maakt nauwkeurig scherpstellen eenvoudig, en hij kan bediend worden via een Zeiss Lens Gear met een follow-focus systeem. Fijn ook om te weten dat de kleurweergave van alle tien Milvus lenzen identiek zijn; je kunt dus rustig van lens wisselen tijdens een productie, zonder achteraf te moeten corrigeren

Specificaties Zeiss Milvus 35/1.4 ZE
  • Vatting: Canon EF
  • Brandpuntsafstand: 35mm
  • Beeldhoek: 55,0° (horizontaal)
  • Ontwerp: 14 elementen in 11 groepen, 5 speciale elementen
  • Lichtsterkte: F1.4-F16
  • Minimale instelafstand: 30cm
  • Afmetingen: 125 x 85mm (LxD)
  • Filtermaat: 72mm
  • Gewicht: 614 gram

Specificaties
Merk Carl Zeiss
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Diameter/doorsnede 85 mm
Lengte 126 mm
Gewicht 1174 gram
Type lens Groothoek, Lichtsterk
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 14
Lensgroepen 11
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.22
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Carl Zeiss Milvus 35mm f/1.4 ZE Canon EF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice