Canon BG-E11 voor EOS 5D Mark III
Canon BG-E11 voor EOS 5D Mark III
279,00

Canon BG-E11 voor EOS 5D Mark III

Binnenkort beschikbaar.

Of 9,25 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 89,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon BG-E11 voor EOS 5D Mark III

Canon BG-E11 Battery Grip voor EOS 5D Mark III

De BG-E11 is een battery grip en een handgreep voor verticale fotografie in één. Hij wordt onder de camera en in de accuruimte van de camera gemonteerd. Je kun twee accu's plaatsen waardoor je tweemaal zo lang kunt fotograferen. Er passen ook zes penlite batterijen of accu's in deze battery grip, handig in noodsituaties!

Na het monteren geniet je meteen van de extra ruimte voor je vingers. Bij het fotograferen vanuit een verticale camerapositie zijn de extra bedieningstoetsen, zoals de tweede, op de zijkant geplaatste ontspanknop heel handig. Je kunt afdrukken zonder je arm in een moeilijke positie te houden. Omdat de BG-E11 speciaal voor de EOS 5D Mark III is ontworpen sluit hij naadloos - ook wat betreft vormgeving en afwerking - op de camera aan.

Specificaties
Merk Canon
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik kon dit artikel niet zo snel op de website vinden en had een e-mail gestuurd”
Beoordeling door W. Kram (geplaatst op 17-11-2015)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik kon dit artikel niet zo snel op de website vinden en had een e-mail gestuurd. Meteen antwoord ontvangen en de volgende dag (zaterdag) thuis ontvangen. Super snel.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon BG-E11 voor EOS 5D Mark III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice