Shure Motiv MV5 Microfoon Zwart
Shure Motiv MV5 Microfoon Zwart
121,57

Shure Motiv MV5 Microfoon Zwart

121,57

Tijdelijk niet leverbaar

Of 40,52 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Shure Motiv MV5 Microfoon Zwart

Krijg een goed geluid voor jouw vocale of jouw instrumentale opnames met de Shure Motiv MV5, een USB/Lightning condensatormicrofoon ontworpen om de audio-interface te omzeilen en jou rechtstreeks op jouw computer of iOS-apparaat te laten opnemen. Met drie DSP-modi aan boord is deze microfoon geschikt om een goed geluid te krijgen zonder gedoe. Gebruik deze microfoon in jouw thuisopstelling met je computer, of onderweg met bijna elk iOS-apparaat met een Lightning-poort.

Als je een eenvoudige USB-microfoon nodig hebt om je gezongen zang, gesproken woord of instrumenten op te nemen - en dat met een kwaliteitsresultaat - dan komt de Motiv MV5 goed van pas, met alle benodigde kabels voor computer- of iOS-connectiviteit. Een geïntegreerde desktopstandaard voor de microfoon is inbegrepen, en je hebt toegang tot een reeks gratis bijbehorende apps voor het bewerken van je content op je mobiele apparaat.

Met drie ingebouwde DSP-modi biedt de microfoon geweldige out-of-the-box geluidsopties voor zang en instrumenten. Deze modi kunnen versterking, EQ en beperking toepassen voor optimale resultaten. Kies Vocal of Instrument modes, of kies Flat als je het geluid later op het gehoor wilt mixen.

Voor computers en meerdere mobiele apparaten

De Motiv MV5 werkt op computers en iOS-apparaten met een Lightning-poort. Het is ook compatibel met Android-apparaten die USB Audio Class 2.0 en micro-USB OTG (On-The-Go) connectiviteit ondersteunen (niet alle Android-apparaten zijn compatibel).

Cardioïde polair patroon vermindert het oppikken van kamertonen

Dit directionele polaire patroon is een geweldige naturalistische vorm van ruisonderdrukking, omdat het de audio-opname concentreert op wat zich voor de microfoon bevindt, terwijl het geluid van de achterkant en zijkanten wordt geminimaliseerd.

Stijlvol uiterlijk

De Motiv MV5 heeft een styling die doet denken aan Shure's klassieke Green Bullet harpmicrofoon, waardoor je een cameraklare look krijgt.

Monitoren vanaf de microfoon

Een ingebouwde 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang maakt real-time monitoring mogelijk.

Audio-opname van uitzendkwaliteit

De microfoon kan audio verwerken met specificaties van uitzendkwaliteit: 48 kHz / 24-bit, de industriestandaard voor het afspelen van media. Dit, gecombineerd met de DSP in de microfoon zelf, stelt je in staat je geluidsbron op te nemen met een detailniveau dat aanzienlijk hoger is dan dat van je ingebouwde computermicrofoon.

Naadloze installatie

De microfoon werkt naadloos samen met je computer en compatibel iOS apparaat, want het apparaat is MFi-gecertificeerd door Apple.

Afneembare standaard meegeleverd

De microfoon wordt geleverd met een afneembaar, geanodiseerd aluminium bureaubladstatief en een geïntegreerde schroefdraadbevestiging die compatibel is met elk standaard 1/4"-20 camerastatief. Je kunt deze microfoon op je bureau zetten, of op bijna elke cameravoet.

Apps voor audio- en videobewerking

De microfoon geeft je toegang tot twee gratis bijbehorende apps. De ShurePlus Motiv mobiele opname app biedt opname, controle en bediening van je MV5 microfoon. Het biedt meting, equalisatie en compressie, windruisreductie en een geluidseditor. Met ShurePlus Motiv Video daarentegen kun je ongecomprimeerde audio opnemen voor video. Bij gebruik in combinatie met de MV5 biedt de app alle functionaliteit van de Motiv audio app, inclusief gain control, EQ en compressie.

Specificaties
Merk Shure
Type microfoon Studio microfoon
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Cardioid
Frequentiebereik 20 Hz - 20 kHz
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, Micro USB
Hoogte 142 mm
Breedte 89 mm
Diepte 97 mm
Gewicht 160 gram
Stroomvoorziening USB
Aantal audio uitgangen 2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Shure Motiv MV5 Microfoon Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice