Cameraland Goes Wild

Als waardering voor de inzet van ons personeel over de afgelopen jaren gaan we met ons hele team op safari in het mooiste gebied van Afrika, de Okavango Delta in Botswana. We gaan rough; kamperen in het wild, koken op een kampvuur en wassen in de rivier. En natuurlijk gaan we fotograferen, heel veel fotograferen. Het belooft een geweldig avontuur te worden waar we allemaal enorm naar uit kijken.

Jij bepaalt wat wij meenemen!

We nemen zoveel mogelijk camera's mee om de grootste praktijktest ooit te maken en jij bepaalt wat wij gaan testen. Om de keuze overzichtelijk te maken, hebben wij per merk een voorselectie gemaakt. Ga naar een of meer merken en selecteer de apparatuur die jij graag getest wilt zien tijdens onze reis. Wij nemen de door jou gekozen apparatuur mee en één van ons gaat deze in de praktijk testen. Landschap, wildlife en natuurlijk de avonden bij het kampvuur, alles komt aan bod. De review krijg je na afloop in je persoonlijke mailbox.

Laatste toevoeging

Verschillende mensen hebben aangegeven dat ze Tamron misten in onze lijst van apparatuur en dan natuurlijk met name de universele zoomlenzen. We hebben daarom besloten om deze alsnog toe te voegen aan onze selectie en de keuze te bieden uit drie verschillende lenzen. Welke Tamron lens of lenzen vind jij dat wij mee moeten nemen tijdens onze praktijktest in Afrika?


Okavango Delta

De Okavango Delta is de grootste binnenlandse delta van de wereld. Het is een uniek gebied met een geweldige verscheidenheid aan wilde dieren. In tegenstelling tot veel andere natuurgebieden zijn hier geen verharde wegen, elektriciteit of hekken, je staat hier echt midden in de natuur. Dit is niet geheel zonder risico, maar maakt het wel veel indrukwekkender. Een leeuw die aan je tent likt is niet erg, zolang je niet per ongeluk de rits bent vergeten dicht te doen...