Sorteer

12 producten

12 producten

Filteren
Filter Etui

Filter Etui

Cameraland heeft verschillende filter etuis op voorraad. Door gebruik te maken van een filter etui bescherm je de objectief filters en voorkom je tevens dat ze vuil worden of dat er stof tussen komt. Altijd je filters netjes bij elkaar verzameld en in een handige opbergtas.

Waarom een filter etui

Tegenwoordig is het lang niet meer noodzakelijk om heel veel verschillende filters mee te nemen. De meeste effecten kan je achteraf toevoegen in de na bewerking. Met programma’s zoals Lightroom doe je dat al snel door enkele klikken met de muis. Toch zijn er nog genoeg situaties te bedenken waar je als fotograaf liever gebruik maakt van een filter. Filters zijn kostbaar en raken snel beschadigd als je ze los in je cameratas mee neemt. Om je filters te organiseren en te beschermen kan je gebruik maken van een filter etui.

Filter Etui kopen

Bestel je filter organiser veilig en snel op Cameraland.n. Heb je nog vragen of twijfel je nog ergens over? Dan mag je altijd langskomen bij ons in de winkel waar onze collega fotografen al je vragen kunnen beantwoorden.