Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR
Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR
699,00

Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR

699,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 233,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR

Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR

De Buzzard III heeft kwalitatief zeer hoge optische eigenschappen en heeft lichtgewicht, maar zeer stijf gebouwd kijkerhuis. Deze geeft de Buzzard III een fantastische handligging en met de open brug is waarnemen met de kijker met één hand een peulenschil. De lenzen zijn voor optimale beeldhelderheid voorzien van hoogwaardige multicoating. De compacte Schmidt-Pechan dakkant prisma's zijn voor optimale beeldscherpte uitgerust met fase correctie coatings. Om de beeldhelderheid nog verder op te voeren is op een prismavlak van het dakkant prisma een perfecte oppervlakte spiegel aangebracht. Die perfecte oppervlakte spiegel bestaat uit 60 coating laagjes. Het verschil in sterkte tussen beide ogen kan worden gecorrigeerd door verdraaien van een zogenaamde dioptriering, die op het rechter oculair is aangebracht.

De Buzzard kijkers zijn waterdicht en gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan. Ze zijn solide gebouwd met een krachtig en handzaam kijkerhuis. Maar ook op de boot of tijdens fiets- en wandeltochten kunt u met de Buzzards uitstekend uit de voeten. Alle modellen liggen prettig in de hand en zijn voldoende zwaar om de trillingen van de hand te dempen, waardoor u een stabiel beeld hebt.

Met deze kijker modellen bestrijken de Buzzards een breed gebruikers publiek. Kijkt u meestal naar objecten op groter afstand, dan is de 10x42 met zijn brede gezichtsveld en korte instelafstand, een voor de hand liggende keus. Gebruikers, die liever een wat lichtsterker allrounder zoeken, zijn met de Buzzard 8x42 weer prima geholpen. Zijn die twee Buzzards u wat te groot, dan is de zeer compacte Buzzard 8x32 met zijn 620 gram een ideale keuze. Een verbluffend compacte kijker met grote prestaties of het nu is voor vogelexcursies, berg wandelen of op het water: de Buzzard 8x32 is makkelijk op te bergen, ligt prima in de hand en biedt u een fantastisch kijkgenot. Bovendien is het een plaatje om te zien. Mocht ook die Buzzard u nog te fors zijn, dan is er natuurlijk de Buzzard 8x28: een zeer compacte kijker met het gebruiksgemak en alle optische en mechanische kwaliteiten van de grote Buzzards. Door zijn wat langere bouw ligt de Buzzard 8x28 voortreffelijk in de hand. Hij laat dan ook wat dat betreft met gemak een groot aantal compactkijkers op de markt achter zich. En daarbij waterdicht en met droog stikstofgas gevuld: ook de Buzzard 8x28 is onder de zwaarste omstandigheden te gebruiken. Maar dat niet alleen, u slaat er bepaald ook geen gek figuur mee in de schouwburg of langs het sportveld.

Ach, er is een Buzzard voor al uw kijkerwensen.

Kenmerken

  • Hoogwaardige multicoating op de lenzen
  • Compacte Schmidt-Pechan dakkant prisma's
  • Harde hydrofobe plasma coating ter bescherming van de frontlenzen van de oculairen tegen water, stof en krassen
  • 60-laags SHR coating op een spiegelvlak van de Schmidt-Pechan dakkant prisma's
  • Fase correctie coatings op de dakkant prisma's
  • Waterdicht en gevuld met droog stikstofgas
  • In/uitdraaibare oogschelpen
  • Statiefaansluiting
  • Draagriem en opbergtas
Specificaties
Merk Bynolyt
Soort Binoculair
Lengte 145 mm
Hoogte 124 mm
Gewicht 620 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 5.25
Schemergetal 18.3
Eyerelief (mm) 18
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2
Gezichtsveld op 1000 meter 136
Verrekijker gebruik Safari en natuur, Vlinders en insecten
Garantie 2 jaar, 10 jaar na registratie
Productbeoordelingen
1 reviews
“zeer handige verrekijker en prettig in gebruik”
Beoordeling door MJ (geplaatst op 02-02-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
zeer handige verrekijker en prettig in gebruik
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bynolyt Buzzard III 8X42 SHR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice