Bushnell 14MP NatureView Cam HD with Live View Green No Glow (119740)
Bushnell 14MP NatureView Cam HD with Live View Green No Glow (119740)
469,00

Bushnell 14MP NatureView Cam HD with Live View Green No Glow (119740)

469,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell 14MP NatureView Cam HD with Live View Green No Glow (119740)

Bushnell NatureView Cam HD 2015 met Live View

De NatureView is een betrouwbare trail camera met geavanceerde eigenschappen, zoals een Full HD filmkwaliteit, een ingebouwd kleurenscherm plus een extra extern kleurenscherm. Nieuw is ook de Hybrid Capture modus waarbij er gelijktijdig een foto en filmopname wordt gemaakt.

Of het nu gaat om het fotograferen van de dieren die je tuin bezoeken of het vastleggen van de wilde dieren tijdens je safarireis, de Bushnell NatureView Cam HD kan het allemaal vastleggen met een geweldige 14 megapixel fotokwaliteit en Full HD videokwaliteit. Ga jij meer voor de kleinere dieren, gebruik dan de meegeleverde close-uplensjes, waarmee je op een minimale afstand van 45 en 60 cm kunt werken. De camera heeft een donkergroene behuizing waardoor hij niet op zal vallen.

Inclusief externe monitor

Bushnell levert ook een externe kleuren monitor mee die je via een kabel aan de camera verbindt, je kunt hem hiermee exact in de juiste richting plaatsen. Door de ingebouwde GPS kun je elke opname van de juiste opnamelocatie voorzien, zo weet je achteraf altijd waar en wanneer je een bepaalde opname hebt gemaakt. De camera schakel automatisch over naar de nieuw ontwikkelde Hyper Night Vision. 's Nachts worden de beelden met infraroodlicht met 32 Black No-Glow LED's gemaakt, onzichtbaar voor het blote oog. De foto- of video-opnamen worden automatisch gestart wanneer de PIR-sensor beweging van een levend wezend waarneemt, het bereik van deze sensor is maar liefst 25 meter. De camera kan ook audio opnemen tijdens het filmen, waardoor de opnamen veel levensechter zijn.

De camera wordt gevoed door 4 of 12 AA batterijen, als je er 12 van het type Alkaline plaatst kan de camera er maar liefst een vol jaar op werken. Je kunt ook een externe 6V voeding aansluiten. Opnamen worden op een SD-kaartje van maximaal 32 GB opgeslagen.

Specificaties
Merk Bushnell
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell 14MP NatureView Cam HD with Live View Green No Glow (119740) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice