Zoek naar patronen

ZOEK NAAR PATRONEN

ZOEK NAAR PATRONEN

Patronen en herhaling in de fotografie is wat ritme is in de muziek. Bij gebrek aan één specifiek onderwerp om je op te richten, helpen patronen en herhaling je om je ogen als het ware over de afbeelding te laten dansen. Je brengt hiermee rust in de foto. De kijker hoeft zich niet te concenteren op een onderwerp, maar kan juist rustig van het uitzicht genieten.

Patronen en herhaling kun je overal tegenkomen, denk bijvoorbeeld aan een rij bomen, een groep mensen die in een rij staan of, zoals je duidelijk in de voorbeeldfoto kunt zien, in de architectuur. Denk echter ook aan macro­fotografie. Veel kleine dingen herbergen prachtige patronen, zoals de blaadjes van een bloem of de nerven van een blad.
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.