Zo maak je aparte groepsfoto´s

ZO MAAK JE APARTE GROEPSFOTO'S

ZO MAAK JE APARTE GROEPSFOTO'S

Ken je nog die oude groepsfoto´s uit de 19e en begin 20e eeuw? Iedereen zit keurig op een rijtje en kijkt netjes (zonder lach) in de camera. Toen was een foto nog heel bijzonder en hoefde je geen gekke fratsen uit te halen om een indrukwekkende foto te creeëren, maar die tijd ligt al ver achter ons. Een beetje opvallende groepsfoto zal tegenwoordig toch iets meer dynamiek moeten uitstralen. Probeer daarom eens vanuit een ander perspectief een groep te fotografen, bijvoorbeeld door bovenop een trap te staan en de groep omhoog te laten kijken (voordeel is dat mensen meteen geen hangkinnen meer hebben). Of laat iedereen een andere houding aannemen, maar toch richting de camera kijken (denk aan de welbekende Charlie Angels pose)



Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.