Surf´s up? Ga fotograferen!

SURF'S UP? GA FOTOGRAFEREN!

SURF'S UP? GA FOTOGRAFEREN!

Tip voor sportfotografen: Belooft het een fantastische dag voor watersporters te worden? Dit betekent dat er bij populaire kustplaatsen als Wijk aan Zee en Scheveningen tientallen, zo niet honderden, surfers, windsurfers en kitesurfers hun kunsten zullen vertonen.

Surfactie goed vastleggen is geen makkelijke opgave, je hebt behoorlijk wat zoomvermogen nodig om een surfer op zee dichtbij te krijgen. Een statief komt hierbij zeker van pas, en je zult goed moeten timen, hierbij is het handig gebruik te maken van de burst-modus (snel meerdere foto's achter elkaar).Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.