Vrolijke fotografen, fotograferen vrolijke modellen

VROLIJKE FOTOGRAFEN, FOTOGRAFEREN VROLIJKE MODELLEN

VROLIJKE FOTOGRAFEN, FOTOGRAFEREN VROLIJKE MODELLEN

Heb je als fotograaf wel eens problemen met chagrijnige mensen of lukt het je maar niet iemand een beetje lachend op de foto te krijgen? Misschien ligt het wel aan jou? Als fotograaf kun je behoorlijk intimiderend overkomen. Een grote spiegelreflexcamera met dikke lens die recht in iemands gezicht staart is niet altijd even prettig en het helpt een model al helemaal niet te ontspannen als de fotograaf ook nog eens erg serieus overkomt en constant bevelen blaft.

Tip: Wil je een model laten ontspannen, dan zul je zelf ook ontspannen over moeten komen. Lach en maak grapjes en je zult zien dat degene voor de lens zich ook veel prettiger voelt en zich met veel meer plezier inzet voor die perfecte foto.Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.