Maak je foto origineel met een apart onderwerp op de voorgrond

MAAK JE FOTO ORIGINEEL MET EEN APART ONDERWERP OP DE VOORGROND

MAAK JE FOTO ORIGINEEL MET EEN APART ONDERWERP OP DE VOORGROND

Toeristische plekken, zoals bijvoorbeeld de windmolens bij de Zaanse Schans, zijn al zo vaak gefotografeerd dat je iets toe moet voegen om de foto op te laten vallen. Een goede manier is door een ander onderwerp op de voorgrond te plaatsen, in het geval van de Zaanse Schans zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een langsvarend bootje of een watervogel. Mensen herkennen de locatie van de foto wel, maar door de minder herkenbare compositie wordt de foto niet als ´de zoveelste´ gezien.
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.