The Hantler lederen camera straps

The Hantler

Kwalitatieve camera accessoires van Nederlandse bodem

The Hantler is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige lederen camera accessoires, zoals riemen, harnassen en polsbanden. Het bedrijf is in 2020 opgericht door Lotte van Alderen en Birgit Holman. Lotte is een succesvolle dierenfotograaf en Birgit heeft veel ervaring als productontwerper. Door hun ervaring en expertise te bundelen, zijn ze in staat om producten te ontwikkelen die zeer functioneel zijn, maar er ook geweldig uitzien en uiteraard veilig in gebruik.

Handgemaakt

The Hantler is een handgemaakt product. Tijdens het productie proces wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur om bijvoorbeeld te kunnen graveren. Alle producten worden ontwikkeld, geproduceerd, gegraveerd en ingepakt binnen hun eigen bedrijf in Nederland. Ze beschikken over een eigen studio, atelier en ook apparatuur waardoor het mogelijk is om direct te kunnen produceren en de producten persoonlijk te kunnen controleren.

Het assortiment van The Hantler bestaat momenteel uit 5 artikelen die leverbaar zijn in verschillende kleuren en maten.
The Hantler Dual camera harness

Dit cameraharnas is gemaakt voor fotografen die vaak met twee camera's werken en graag een stijlvolle en ook praktische oplossing willen hebben voor het dragen van hun apparatuur. Dit fotografieharnas verdeelt het gewicht gelijkmatig over je lichaam en het rugstuk, dat gepersonaliseerd kan worden, geeft veel extra ondersteuning. Het slider-systeem maakt het gemakkelijk om zowel je camera's te gebruiken tijdens het fotograferen of ze naast je te laten hangen als je iets anders doet. Zo heb je beide handen vrij voor andere taken.
The Hantler Camera Neck strap

The Hantler camera neckstraps zijn aan beide kanten verstelbaar, zodat je de lengte precies kunt afstellen op jouw persoonlijke behoefte. De neckstrap wordt geleverd met twee clips en ringen om jouw camera gemakkelijk en snel te bevestigen en los te maken. De straps kunnen worden gebruikt om jouw camera veilig om jouw nek te dragen en zo te voorkomen dat deze valt of wordt gestolen.
The Hantler Camera Shoulder strap

Deze schouder strap verdeelt het gewicht gelijkmatig over het lichaam en het rugstuk geeft veel extra ondersteuning. Het slider-systeem maakt het gemakkelijk om zowel je camera te gebruiken tijdens het fotograferen of deze naast je te laten hangen als je iets anders doet. Zo heb je beide handen vrij voor andere taken. De strap wordt geleverd met een quick release camera clip en een speciale schroef om jouw camera gemakkelijk en snel te bevestigen.
The Hantler Wrist strap

The Hantler Wrist straps is een serie polsbanden met one-size-fits-all. De polsband word geleverd met een musketon + ring om jouw camera gemakkelijk en snel te bevestigen en weer los te maken. De strap zit bevestigd aan de onderkant van de camera, zodat de riem niet in de weg zit tijdens het fotograferen.
The Hantler Memory card holder

Geen losse geheugenkaartjes meer in je rugzak, broekzakken of op andere plekken maar allemaal mooi bij elkaar verpakt in een mooi lederen etui. De Memory-Card houder van The Hantler bevat een musketon zodat je hem kunt bevestigen aan de D-ring van andere The Hantler producten of zelfs vast kunt maken aan je riem of rugzak.

Geplaatst in:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.