Kijk niet altijd in de lens!

KIJK NIET ALTIJD IN DE LENS!

KIJK NIET ALTIJD IN DE LENS!

Veel mensen kunnen het niet laten in de lens te kijken wanneer iemand een foto maakt. Dit is natuurlijk prima als er sprake is van een portretfoto, maar het is overbodig en soms zelfs vervelend als je een bepaalde handeling wilt fotograferen. Het kan daarom handig zijn de camera van tevoren goed in te stellen. Hierdoor kun je snel en het liefst enigszins onopgemerkt foto's maken, waardoor je voorkomt dat mensen afgeleid raken en de handeling onderbreken.

Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.